okt
11
2016

5-odnevni program čišćenja bubrega

5la3aav7 (1)

Uradite ovih osam koraka svaki dan!

Korak 1: Nakon ustajanja, popijte oko 2,5 dl negazirane vode.
Korak 2: Pripremite i popijte napitak za ispiranje bubrega i bešike. (Pogledajte kako napraviti napitak za ispiranje bubrega i bešike u nastavku članka).
Korak 3: 15-20 minuta nakon ispijanja napitka za ispiranje bubrega i bešike, popijte dve šolje Čaja za bubrege i bešiku. Stavite 70 kapi tinkture Bubrezi-bešika u svaku šolju čaja (konzumirati ukupno 140 kapi jer se piju 2 šolje čaja) ili uzmite tinkturu odvojeno u pola decilitra vode.
Korak 4: Konačno, uzmite 100 kapi tinkture Detoks. Ova formula ima jak ukus, pa možete da je stavite u malo soka od grožđa, ako želite.
Korak 5: Jedan sat kasnije, popijte Super obrok – jutarnji hranljivi napitak.
Uputstvo za pripremanje Super obroka – jutarnjeg hranljivog napitka: U blenderu pomešajte 0,2 l svežeg isceđenog voćnog soka, 0,2 l vode, 1/2 šolje svežeg voća i 2 supene kašike Super obroka.
Korak 6: Ponovite istu dozu Čaja za bubrege i bešiku i tinkture Bubrezi-bešika još dva puta tokom dana.
Korak 7: Ponovite istu dozu tinkture Detoks još četiri puta tokom dana, konzumirajući 100 kapi pet puta na dan.
Korak 8: Program hrane i sokova.

Program hrane i sokova
Sok od svežeg voća ili povrća je najbolji način za obezbeđivanje tela vitaminima, mineralima i drugim neophodnim hranljivim sastojcima. Oni su takođe veoma važni za čišćenje.

Dani 1. i 5. (sirova hrana)
Doručak: Ako ste gladni pre ručka, možete da jedete voće, razblažen voćni sok ili voćne šejkove. Prestanite da jedete svo voće i voćne sokove barem jedan sat pre ručka. Najbolje je da ne mešate voće i povrće dok ste na ovom programu.
Ručak: Za ručak možete da uzmete svež sok od sirovog povrća, sirovo povrće (samo ili u salatama), klice, kalijumovu čorbu i biljni čaj. Možete da koristite prelive za salatu i povrće, ukoliko želite – uzmite maslinovo ulje, avokado, limunov sok,beli luk, crni luk i bilo koje bilje i začine.
Popodnevna užina: Sirovo povrće, sirove salate od povrća, razblažene sokove od povrća, klice, čorba od kalijuma i biljne čajeve. Sva hrana i sokovi od povrća treba da se prestanu jesti do 6 sati popodne.
Večera: Razblažen voćni sok, voće, voćni šejkovi, voćne salate i biljni čajevi.

Dan 2., 3. i 4. (ispiranje sokovima)
Sada počinjemo s trodnevnim postom. Uzimajte barem 4 litre tečnosti dnevno. To je kao da osam puta popijete po pola litre tečnosti. Ako ogladnite, popijte još vode.
Ujutru: Započnite s vodom, jutarnjim napitkom za ispiranje, biljnim čajevima i tinkturom, i jutarnjim napitkom Super obroka.
Sredinom jutra: Razblaženi voćni sokovi, biljni čajevi i voda do podne.
Popodne: Razblažen sok od povrća, čorba od kalijuma, biljni čajevi i voda do
večeri.
Uveče: Razblažen voćni sok, biljni čaj i voda uveče.

Dan 5. (sirova hrana)
Peti dan je dan kada prekidate post. Program ishrane biće isti kao što je bio za prvi dan. Prekid posta predstavlja veoma važan deo ovog programa. Žvaćite hranu sporo, mešajući je sa mnogo pljuvačke. Jedite dok ne zadovoljite glad, a ne dok ne budete puni. Uvek možete da jedete još kasnije, ako još uvek budete gladni. Žvaćite sve dok hrana ne postane tečna smesa.
Pogledajte recept za napitak za ispiranje bubrega i bešike u  nastavku:
Kako napraviti napitak za ispiranje bubrega i bešike za 2 minuta
Stavite ove sastojke u blender:
– 0,5 – 1 litar negazirane vode
– sok od 1-2 limuna
– prstohvat ljute paprike u prahu ili 5-20 kapi tinkture Cirkulacija.
– po želji: mala količina javorovog sirupa ili meda za ukus
Blendati 10-15 sekundi. Konzumirati napitak.

Zapamtite: Potrebno je samo 60 sekundi za pravljenje napitka za ispiranje bubrega i bešike ujutru. Popijte napitak u roku od 2-3 minute. Nemojte ga pijuckati.
Nakon pijenja napitka za ispiranje:
– 15-20 minuta nakon ispijanja napitka za ispiranje bubrega i bešike, popijte 2 šolje unapred pripremljenog Čaja za bubrege i bešiku. Stavite po 70 kapi tinkture Bubrezi-bešika u obe šolje čaja (uzeti ukupno 140 kapi) ili popijte tinkturu odvojeno u 2 dl vode.

Kako napraviti Čaj za bubrege i bešiku

Staviti 6 supenih kašika ovog čaja u 1,5 – 2 litra vode. Neka čaj stoji u ovoj vodi preko noći. Ujutru, zagrejte ga dok ne proključa, smanjite temperaturu i neka krčka jedan minut. Procedite bilje, nemojte ga bacati. Neka se čaj malo ohladi, ali ga koristite toplog. Ovim ćete dobiti dovoljno čaja da pijete dve šolje tri puta na dan. Ukoliko planirate da pijete čaj duže od jednog dana, stavite korišteno bilje nazad u lonac, dodajte tri supene kašike svežeg bilja i 1,5 – 2 litra vode. Neka odstoji preko noći, pa ponovite celi proces. Nastavite da dodajete novo bilje starom tri dana. Posle toga, bacite svo bilje i započnite ispočetka.

Paket 5-odnevnog programa čišćenja bubrega možete poručiti ovde.

Ostavi komentar

2 Komentara

 1. Privizer Želmira says:

  Interesuje me kako potruciti paket za ciscenje bubrega i cena,Hvala.

  • Potrebno je da nam ostavite:
   1. ime i prezime
   2. ulicu i broj
   3. mesto stanovanja
   4. poštanksi broj
   5. broj telefona

   Cena je 4.900 din + PTT.

Ostavi komentar