jan
08
2017

CIA NA VRATIMA NAUČNIKA: „Nećete me ućutkati, rak je izlečiv!“

ISTRAŽIVAČ-660x431

Kolin Kembel (autor knjige „Kineska studija„) smatra da ga pokušavaju sprečiti u objavljivanju njegovih otkrića. Kada se vratio iz Kine nakon što je obavio svoju masovnu epidemiološku studiju, CIA se pojavila na njegovim vratima…

Kolin Kembel je ugledni američki naučnik i neumorni istraživač uzroka i posledica kancerogenih oboljenja. Lično je obrazovan i uljudan, ali istovremeno drzak i odvažan. Zbog rezultata njegovih istraživanja, kaže, na vrata mu je pokucala CIA:

– istraživanje je dokazalo da konzumiranje životinjskih proizvoda, uključujući meso, ribu i mleko, pokreće hronične bolesti i oštećeno zdravlje, predstavljajući veći rizik nego nasleđe ili okolina – tvrdi profesor Kembel koji je povezao kazein, protein iz mleka sa rakom dojke.

Njegov životni profesionalni fokus bili su rak i ishrana pa tvrdi da je globalna i nacionalna borba protiv raka odabrala pogrešnog neprijatelja. Isključuje sve oblike dijeta poput Atkinsonove, Paolove ili visokoproteinske dijete. Ne podržava proslavljene lekare koji propisuju dijete s divljim lososom, skupim travama i suplementima.

On tvrdi da ishrana može sprečiti i izlečiti rak kao što može sprečiti srčane bolesti. Po njegovim rečima, ishrana bogata životinjskim proteinima uzrokuje povećanu kancerogenu aktivnost.

Kolin Kembel je u laboratorijskim uslovima dokazao da povećana konzumacija životinjskih proteina aktivira rak, dok ga smanjena konzumacija sprečava. Visokoproteinska ishrana povećava replikaciju ćelija i slobodne radikale kiseonika povezane sa rakom i starenjem.

Ono što je najzanimljivije, ovaj naučnik kaže da nam biljke mogu osigurati sve potrebne proteine.

Nakon 50 godina nutricionističkih biohemijskih istraživanja, Kembel kazein smatra jednim od najrelevantnijih hemijskih kancerogena ikad identifikovanih.

– U javnosti se i dalje preporučuje konzumacija životinja iz komercijalnih interesa. Dok je mleko bolje od zaslađenih napitaka, istraživanja pokazuju da mlečni proizvodi ne poboljšavaju kosti u kasnijem životu.

Zapravo, istraživanja su pokazala da je povećana konzumacija mleka povezana sa rizikom osteoporoze u kasnijem životu – navodi Kembel.

Kornel Hronika (The Cornell Chronicle), koji objavljuje Kornel univerzitet (Cornell University, SAD), rekao je da će objaviti Kembelov članak na proleće. Osoblje je univerzitetu poslalo kopiju članka, ali na kraju ipak nije objavljen bez objašnjenja. Kembel je rekao da je ovo samo još jedan od primera pritiska industrije na univerzitet.

On kaže da ga pokušavaju sprečiti u objavljivanju njegovih otkrića. Kada se vratio iz Kine nakon što je obavio svoju masovnu epidemiološku studiju, CIA se pojavila na njegovim vratima…

Izvor

Ostavi komentar