jun
23
2015

Dijabetes je prošlost, pobedila sam ga!

Ovoga puta vam predstavljamo ženu koja je uspela da se izbori sa kako lekari kažu neizlečivom bolešću. Nakon korišćenja insulina koji je kako Valentina kaže od nje pravio samo zavisnika i nakon nestabilnosti u celom telu odlučila se da se na prirodan način izbori sa svojom bolešću, odlučila je da pobedi dijabetes.

Nakon par meseci terapije odlučili smo da posetimo Valentinu na njenom radnom mestu. Valentina se danas bavi fitnesom i telesnim vežbama. Kao trener živi sasvim normalnim životom kao i ranije i što je najvažnije više ne koristi insulin, sada je potpuno zdrava. Ovo je njena priča.

Ostavi komentar

9 Komentara

  1. Sve pohvale na racun Dr Nikole…mene interesuje gde doktor sprovodi terapije sa svojim pacijentima….hvala

  2. Radmila says:

    Sa pažnjom sam odslušala video,ali konkretno se ništa ne govori NA KOJI NAČIN se žena izliječila,KONKRETNO ? Osim prirodnim putem..malo mi nije jasan video ?! I vjerujem da nisam jedina…

  3. marija ,, says:

    potpuno mi se svidja ova emisija ..rado bih dosla u kontak sa vama jer I ja imam isti problem sa dijabetesom ..I zelim znati terapiju koju treba koristiti I voljna sam suradjivati naravno za moje dobro ,,hvala puno na emisiji I veliki pozdrav ..

  4. Hvala postovani uskoro porucujem preporuceni preparat protiv dijabetesa.

Ostavi komentar