jan
14
2018

Dr Šulc: 11 godina i zatvor (nastavak)

PITANJE:

Dragi dr Šulc, upravo sam pročitala objavu na vašem blogu o jedanaestogodišnjem dečaku. Koristila sam vašu crevnu formulu #1 (predlog autora bloga – CREVA #1) tokom prethodnih godina da tretiram lenjo debelo crevo moga sina. Mom sinu je dijagnostifikovan ozbiljan autizam. Jedan poznanik me je uputio na vaše bilje i počela sam da dajem sinu celu kapsulu još kada je imao 8 ili 9 godina. Ako znate nešto o autizmu onda ste svesni da većina autistične dece ima problema sa crevima. Vaša crevna formula #1 pokreće njegova creva. Davala sam mu najčešće 4 kapsule dnevno, tokom mnogo godina, recimo 12 godina. Celog života se hranimo vegetarijanski i davala sam mu dobru, hranljivu, pravu hranu tokom celog njegovog života, ali zbog autizma to nije bilo dovoljno. Hvala vam, dr Šulc. Želim ovo da kažem ljudima koji imaju autističnu decu (ili decu sa zatvorom) i koji traže pomoć: dr Šulcova crevna formula #1 je MNOGO bolja i MNOGO EFIKASNIJA od miralaksa ili drugih lekova koje proporučuje farmacija za tretiranje dečijeg zatvora. Ne plašite se velikih doza (ponekad je mom sinu potrebno 6-8 kapsula dnevno) i ne plašite se da koristite formulu tokom dužih perioda. Kada bih odvela sina kod medicinskih doktora u retke posete, većina njih bi komentarisala kako mu dobro ide s obzirom na ozbiljnost autizma. Nastavljanje sa pokretanjem creva uz pomoć crevne formule #1 i uz pomoć ostalih dr Šulcovih preporuka (prirodna hrana, dobra voda itd.) je u velikom delu doprinelo tome. Hvala vam, hvala vam, hvala vam, dr Šulc.

                            – Suzan, S., Atkins, Arizona, SAD

ODGOVOR:

Draga Suzan,

Pisma poput tvog pokazuju da se sav moj težak rad isplati. Ako se samo jedno dete može spasiti od horora crevne bolesti, ili nečeg goreg, horora medicinskog i hirurškog tretmana crevne bolesti, onda se sve isplati.

Često mislim kako se život dece promenio na gore – ZAPRAVO JE UNIŠTEN – kada roditelji krenu sa predlozima medicinskih doktora o resekciji creva ili kolostomijskim kesama za tinejdžere. Medicinski doktori to stalno predlažu! Oni su tako van dodira sa stvarnošću i uništavaju deci život.

MOLIM VAS, ko god da čita ovaj tekst i ima dete sa zatvorom, samo pročitajte odgovor na pitanje na koje sam napisao pre, ako ga još niste pročitali. U tom tekstu sam izneo ceo program za decu sa zatvorom sa svim prirodnim rešenjima i prirodnim biljnim lekovima. Dečji zatvor, bez obzira koliko da je ozbiljan, JE LAKO REŠIV PROBLEM!

Na svojoj klinici sam lečio i bebe sa hiršprungovom bolešću, kada su medicinski doktori rekli da nema nade za izlečenje jer su bebe rođene bez nervnih struktura u debelom crevu i želeli su da im uklone creva. Zamisli to, uklanjanje creva bebi – to je kriminalno!

Nikada nisam imao pacijenta koji nije mogao da ima normalno pokretanje creva, bilo da je star 9 meseci ili 99 godina, bez obzira šta je njihov problem ili bolest, bez obzira koliko je ozbiljan zatvor – bilje je učinilo da imaju normalno pokretanje creva!

Nemam više šta da kažem, Suzan, jer si ti rekla sve. Želim samo da ti se zahvalim što si bila tako neverovatna mama i što si čuvala svog dečaka da bude što je moguće zdraviji.

                                                     –  dr Šulc

Ostavi komentar

2 Komentara

  1. Izvinnite imam pitanje a nisam znala gde se postavljaju pitanja pa sam na vas post. Imam devojcicu od 14 god imala je zatvore po mesec dana bez stolice i sad kada ima stolicu krvari analno ima bolove cak i kad zatvor traje krace krvari. Imate li lek za to?

Ostavi komentar