okt
29
2017

Dr Šulc: AIDS je nestao!

Dragi dr Šulc, u januaru je moj brat otišao u bolnicu nakon što je pre toga pao u kuhinji i udario glavu. Znali smo da nešto nije u redu s njim kada je došao iz Floride da nas poseti za Božić. Izgledao je bolesno, ali mi nismo bili sigurni da li je stvarno bolestan. Noću se preznojavao i njegove noge su ga izdavale. Došlo je do toga da nije mogao da ode do kupatila na vreme i takođe je jedne noći izgubio kontrolu nad crevima dok je bio u krevetu. Odveli smo ga u urgentni centar u Santa Barbari. Oni su uradili dosta testova i utvrdili su da je HIV pozitivan sa uznapredovalim AIDS-om (10+ godina). Doktori su dali procenu da mu je ostalo još 30 dana života! Medicinski doktori su ga stavili na hemoterapiju sa nekim novim “uzbudljivim” probnim lekovima. Moja mama i ja smo se složile da želimo da bude u bolnici na 24-časovnoj nezi (menjanje pelena, kupanje i fizička terapija pokretanja njegovih udova), ali nismo želele da on uzima bilo kakvu hemoterapiju ili neke lude nove lekove. Smislile smo plan da po smenama budemo u bolnici za vreme raspodele lekova da bismo tako mogle da odnesemo kući te prepisane lekove i da ih bacimo. Jedina stvar koju smo mu davale bio je organski sos od jabuke sa vašom Super hranom plus u prahu. Nastavile smo sa davanjem sosa od jabuke i Super hranom plus i moj brat je prešao put od mrtvačke postelje u bolnici do toga da je ponovo počeo da priča, da je prohodao, da je mogao da ide sam u kupatilo, a novi krvni nalazi pokazali su da je njegova krvna slika u redu i zdrava u svim segmentima i da nema više AIDS-a.Tek je mart, a mi smo videli toliko napretka! Doktori će zabeležiti da su njihovi lekovi bili uspešni u lečenju, ali mi znamo da je sve to vaša zasluga, dr Šulc. To je čudo dr Šulca! Hvala vam što ste spasili život mom bratu.

Ana, S., Karpinterija, Kalifornija, SAD

ODGOVOR

Draga Ana,

Ti si neverovatna! Upravo to su uradili rođaci mnogih mojih pacijenata: bacili su otrovne čudesne lekove u WC šolju i dali su svojim rođacima lekovito bilje umesto toga. Koga briga ko će dobiti zasluge za izlečenje? Najbitnije je da je tvoj brat ŽIV i da postaje JAČI!

HIV i AIDS

Svi dođu dotle kada se jednom zaraze HIV-om. HIV može da bude prikriven u nečijem telu mesecima, deceniju ili čak zauvek. To zavisi nečijeg nivoa zdravlja, nečijeg životnog stila i snage nečijeg imunog sistema. To se zove asimptomatična HIV infekcija, što jednostavno znači da neko ne mora da ima bilo kakav simptom povezan sa tom infekcijom.

Asimptomatična HIV infekcija može da napreduje do simptomatične HIV infekcije, što znači da će onaj koji je zaražen početi da primećuje da ima simptome posedovanja ove infekcije, kao i da ima oslabljen imuni sistem zbog toga. Siptomi su poput većine virusnih infekcija i uključuju groznicu, znojenje, osipe po mišićima i natečene limfne čvoriće.

HIV na kraju može da se pretvori u AIDS. To se smatra poslednjom fazom HIV infekcije. Tada je imuni sistem obolelog čoveka dosta narušen i tada druge agresivne bolesti počinju da se pojavljuju, poput drugih bakterijskih i virusnih napada, čak i raka. Smatra se da je neko razvio AIDS kada imaš dve dodatne oportunističke infekcije i kada mu je broj T-imunih ćelija ispod 200.

Moji pacijenti sa AIDS-om

Imao sam pacijente koji su toliko oboleli od AIDS-a da je jedan pacijent imao 2 T-imune ćelije umesto 200! Samo dve! Ovaj pacijent je takođe bio prekriven Kaposijevim rakom sarkoma (zloćudni tumor vezivnog tkiva), a većina njegovih pluća bila je fibrozirana pneumocističnom carinii (pneumocistoza – gljivična infekcija pluća) upalom pluća.

Medicinski doktori su rekli da će ovaj čovek umreti za mesec dana, tri meseca pre nego što sam ga ja video!

 Kako god, ovaj gospodin se u potpunosti oporavio. Toliko se oporavio da su njegov rak i upala pluća izlečeni i više nije bio pozitivan na HIV infekciju, što se smatra medicinski nemogućim, i poput tvog brata, i dalje je živ!

Imao sam mnogo pacijenata sa AIDS-om koji su se na sličan način oporavili. Priča o tvom bratu je svakako jedno ČUDO i to je FENOMENALNO i NEVEROVATNO, a zbog svog kliničnog iskustva znam da je sve to MOGUĆE i ISTINITO!

ZAKLJUČAK

 Zaključak je da NIKO, baš NIKO, ne zna koliko je nekome ostalo života. Imao sam pacijente kojima je sveštenik DVAPUT dolazio da ih pripremi za smrt i dan-danas su živi. Imao sam HILJADE pacijenata kojima su medicinski doktori rekli da će umreti za par meseci i mnogi od njih su i DAN-DANAS ŽIVI! Zapravo, prošle nedelje je moj sin Artur naleteo na jednu moju staru pacijentkinju sa klinike Health Expo, koju je prethodno izrešetao rak, i kojoj je glavni onkolog u vodećoj bolnici u Americi rekao da joj je preostalo još dva meseca života, čak i sa hemoterapijom, zračenjem i operacijom. Umesto da se truje otrovima iz lekova, ona izabrala da ozdravi i DAN-DANAS JE ŽIVA 25 GODINA KASNIJE!

 Poenta je u tome DA NIKAD NE ODUSTAJEŠ!

Možeš se IZLEČITI od BILO ČEGA, OD BILO KOJE BOLESTI I OBOLJENJA, a sve što treba da uradiš je da PRESTANEŠ sa onim što te je učinilo bolesnim i da POČNEŠ da radiš ono što će stvoriti moćno zdravlje.

 Sutra se sastoji od onoga u šta VERUJEŠ i šta RADIŠ danas!

 Očigledno je da se nikada neću umoriti od propovedanja prirodnog lečenja!

Ana, NIKADA me neće smoriti pisma o ČUDIMA poput tvog.

Molim te zagrli i poljubi svog brata u moje ime i reci mu da postane jači SVAKIM DANOM, a reci mu i da sledeći put lično napiše imejl!

DA!

            Dr Šulc

Ostavi komentar