dec
18
2017

Dr Šulc: Iznenadni napad sinusitisa i nova biljna formula za sinuse

PITANJE

Dragi dr Šulc, prošao sam kroz vaš petodnevni program detoksifikacije creva (predlog autora bloga) i moram da vam kažem da se osećam deset godina mlađe. Prestao sam da pušim četiri nedelje pre toga! Kakav uspeh! Međutim, potrebna mi je vaša pomoć. Imam sinusitis i ne znam kako da ga se rešim. Probao sam vaše tinkture za prehladu i grip, ehinaceu plus (predlog autora bloga Imuno #1) i SuperTonik (Imuno #2), ali mi to nije pomoglo! Sinusitis je i dalje tu, sve je i dalje blokirano. Petodnevni program detoksifikacije creva uklonio je moj ekcem, ali ne i moj sinusitis. Potpuno sam promenio ishranu i postao sam vegeterijanac! Možete li mi molim vas reći kako da se rešim sinusitisa? Hvala vam puno! S poštovanjem,

Dejvid, S., Los Anđeles, Kalifornija, SAD.

ODGOVOR

Dragi (deset godina mlađi) Dejvide,

Znaš na šta misliš. Uvek me zaprepasti, i nakon desetina hiljada pacijenata, kako samo pet dana i malo lekovitog bilja može da napravi tako OGROMNU RAZLIKU koju ti osećaš, kako to može da izleči mnogo hroničnih bolesti, kao što je izlečilo tvoj ekcem. SVAKA ČAST za tvoju detoksifikaciju i za prestanak pušenja!

A što se tiče sinusitisa, treba da znaš dve stvari.

Prva je da je tvoj sinus skoro zatvoreni deo tvoje glave, dubok je, mračan i veoma skučen i kao takav je savršeno plodno tlo za bolesti, bakterije, viruse, gljivice i mnoge mikroorganizme. A ako je zapušen, onda je još skučeniji i još podložniji infekcijama.

Druga stvar koju treba da znaš je da je sinusitis hronično oboljenje i bolest koja često zahteva intezivan, koncentrisan i posvećen prirodni NAPAD da bi ga se rešio.

Ako imaš bilo koju bolest već duže vreme, ako je vučeš dugo vremena ili je imaš veći deo svog života, treba ti intezivan prirodan iznenadan napad na tu bolest, koji može da učini više nego što ljudi mogu da zamisle.

Pokojni Majkl Mur, veliki američki herbalista, imao je običaj da kaže da su Amerikanci veoma obazrivi i pažljivi po pitanju količine i doze biljnih lekova kada se uporede sa drugim kulturama. Slažem se u potpunosti sa tom izjavom! Kada posetiš kineskog herbalistu, napuštaš ga sa velikom kesom punom bilja (i osušenih buba, životinjskih rogova i gonada – nisam mogao da se suzdržim), šta god, doze su ogromne.

Oni znaju da treba da konzumiraš velike količine bilja da bi ozdravio. Amerikanci su naviknuti na visoko koncentrisane hemijske lekove, poput malih pilula i malih pipeta za hemijske tečnosti. Kada je u pitanju korišćenje bilja za lečenje hroničnih bolesti, jedan od razloga zašto sam ja, dr Šulc, postao tako poznat je jednostavno to što sam se usudio da uradim ono što nijedan herbalista nije uradio, kada su u pitanju doze. Pokušao sam da ubijem svoje pacijente sa ogromnim dozama bilja. Osim što su se neki od njih ispovraćali na pod moje kancelarije, sve što se dogodilo je DA SU SVI OZDRAVILI!

BILJNI LEK ZA IZNENADNI NAPAD NA SINUSITIS

Što se tiče biljnog leka koji će brzo da napadne tvoj hronični sinusitis, predlažem da se radi sledeće tokom dve sedmice.

Po jedna boca tinkture za prehladu i grip dva do tri puta dnevno tokom dve sedmice, nedelju imaš slobodnu, što znači šest dana sedmično. Da, to su 24 do 36 boce tinkture za prehladu grip tokom perioda od dve sedmice!

Na to dodaj, 24 kapaljke (1 kapaljka je 35 kapi) mog Ehinacea Plus tonika (Imuno #1) svakog dana (35 kapi 6 puta dnevno), rasporedi to tokom dana. DA, to je 60 ml Ehinacee Plus, svake sedmice, tokom četiri sedmice, 5 boca ukupno.

Na to dodaj, 12 kapaljki (1 kapaljka je 35 kapi) mog SuperTonika (Imuno #2svakog dana (2 kapaljke 6 puta dnevno), rasporedi kapaljke tokom dana. DA, to je boca SuperTonika tokom dve sedmice.

Detoksifikacija vazduha: Koristi ovu formulu koliko hoćeš i stalno, prskaj je po celoj kući, po automobilu, kancelariji, gde god da se nalaziš. I svaki dan, tokom tuširanja, učini da bude vrelo i parno, i prskaj obilne količine detoksifikacije vazduha u tuš kabini i diši duboko, kroz nos. Takođe, nekoliko puta dnevno, naprskaj je na vlažnu krpu i diši u krpu, opet kroz nos. A noću, poprskaj dosta ove formule po svom jastuku. Takođe, tokom noći, stavi malu količinu Ulja za obnovu dubokog tkiva (Ulje za obnovu tkiva) ispod svojih nozdrva, pre nego što legneš u krevet.

Koren rena i crni luk: Svakoga dana, iseckaj neku količinu celog crnog luka dok ne zaplačeš i takođe izrendaj nešto svežeg korena rena. Onda kada budeš stvarno plakao, žvaći malo ovog svežeg korena rena. Samo udisanje mirisa ove dve biljke uništiće bakterije i viruse koji žive u tvojoj sinusnoj šupljini.

Beli luk: Svakoga dana, pojedi barem 3 čena sirovog belog luka. Možeš jednostavno da iseckaš čen, da ga staviš u kašiku i da ga progutaš odjednom, ako želiš, tri puta dnevno. Ali, najbolje je da ga sažvaćeš!

Konačno, moja biljna formula za sinusitis (formula Sinusi) koja se ušmrkava:

U redu, nije u pitanju nova formula kao što kaže naslov ovog odgovora. To je stara formula sa moje klinike, verovatno je stara 35 godina, ali ona će tebi verovatno biti skroz nova.

Fino pomešati u prahu i prosejati:

  • 1 kašiku korena kanadskog ljutića (goldenseal) u prahu
  • 1 kašiku u korena planike/mirike u prahu
  • 1 prstohvat crvene ljute paprike u prahu
  • 1 prstohvat osušenog belog luka u prahu (ne soli od belog luka)

Jedno od pitanja koje su mi moji učenici uvek postavljali o ovoj formuli bilo je šta je prstohvat, koja je to količina? Jednostavno uzmi prstohvat, malo će biti dovoljno, ako ti baš treba mera, pokušaj sa ⅛ kašičice. Pomešaj sve sastojke i postaraj se da nema komadića i štapića u ovom prahu.

Uzmi prstohvat ove biljne mešavine i ušmrkni je duboko kroz obe nozdrve u svoje sinuse. Želim da čujem kako GLASNO fkrćeš! Upozorenje, ovo će malo da boli i da peče prvih nekoliko puta, tako da nemoj to da radiš dok voziš auto ili dok upravljaš nekim opasnim mašinama. Sedi ili stani kod sudopere i ušmrkni ovaj prah i budi spreman da malo vikneš, ako bude potrebe za tim. Ovo će malo peckati kratko nakon što ga ušmrkneš.

Zajedno sa svim biljnim lekovima navedenim gore i uključujući moju biljnu formulu za ušmrkavanje, video sam kako sve ovo leči i najgore slučajeve hronične bolesti sinusitisa.

Jedna stvar za kraj, vegan, NE vegeterijanac za sinusitis

Želim da ti čestitam što si postao vegeterijanac, ali zbog toga što imaš hronični sinusitis, moraš da ideš jedan korak dalje i da postaneš vegan. Evo zašto:

Ako bih trebao da izaberem najveći izvor hrane koji izaziva i doprinosi sinusitisu izabrao bih mlečne proizvode. Mleko, sir, mlečni proizvodi, sve ono što ja nazivam “tečnim mesom” su najgori kada je u pitanju zapušavanje i infekcija sinusa. Ne interesuje me da li je organsko ili bez hemikalija, ne interesuje me da li je kozje umesto kravljeg, ili čak od majmuna ili svinja, za koje naučnici kažu da su najsličniji ljudima. Jedino mleko koje je stvoreno za ljudsku konzumaciju je ljudsko mleko, tačka. Nikada i nigde na ovoj planeti nećeš videti drugu životinju kako sisa sisu druge životinje, tako nešto ne postoji.

Kravlje mleko ima sve masti, proteine, hormone, genetski materijal i DNK kod da stvori i izgradi prelepo tele! NE čoveka. (To je jedan od razloga zašto je gojaznost preplavila Ameriku). Isto važi za ovce, koze ili za bilo koju drugu životinju. SVI SMO MI NETOLERANTNI NA LAKTOZU kada su u pitanju mleko ili mlečni proizvodi neke druge vrste životinja, osim čoveka. Konzumacija ovog stranog mleka direktno izaziva proizvodnju viška sluzi u plućima i sinusima i dovodi do iritacije pluća i sinusa, zapaljenja, zapušenja i blokade i infekcije. Video sam to hiljadu puta na mojoj klinici – tražio bih od pacijenta da prestane da konzumira SVE mlečne proizvode od svih vrsta životinja i infekcija sinusa bi nestala.

Dakle, postani VEGAN, ne samo vegetarijanac jer to je prirodan PREHRAMBENI LEK za hronični sinusitis.

Možeš lako da izlečiš svoj hronični sinusitis sa malo usmerene pažnje. Znači, vreme je za iznenadni napad na sinusitis!

       –  Dr Šulc

Ostavi komentar