jan
28
2018

Dr Šulc: Kamenje u bubregu je nestalo! Plus izbegavanje genetskih bolesti

PITANJE:

Dragi dr Šulc, dobio sam dijagnozu da imam kamenje u bubregu (do 12 pokazuje CAT (kompjuterizovana tomografija) skeniranje!). Jedan od njih je veličine najmanje 8 milimetara i urolog ne veruje da on zbog svoje veličine može proći. Naručio sam programe čišćenja za creva (predlog autora bloga), bubrega (predlog autora bloga) i jetre (predlog autora bloga) i onda sam odradio vaš protokol za uklanjanje kamena iz bubrega. Četiri dana nakon što sam ga završio, izbacio sam jedan kamen od 4-5 milimetara sa moje desne strane, a dva dana kasnije, dok sam radio čišćenje jetre, skoro bezbolno sam izbacio veći kamen, koji je bio veličine 9 mm x 4-6 mm!!! Zabolelo je samo na sekund i onda je nestalo! Bio sam mnogo uzbuđen i zahvalan. To je bio pravi odgovor na molitve jer nisam želeo da se podvrgnem litotripsiji koja mi je bila zakazana. Tako sam zahvalan na tome. Nisam video nijedan kamen od onda i mislim da sam ih izbacio, a da nisam ni primetio, jer sam prestao da ih proveravam pre oko nedelju dana nakon što sam izbacio jedan veliki kamen. Želeo sam da vam javim da i mene možete staviti na svoj spisak uspešnih priča! Takođe, imam ozbiljno pitanje za vas. Znam da govorite da nema neizlečivih bolesti, ali imam jedno teško pitanje za vas i nadam se da ste imali nekog iskustva sa tim. Moja snaja ima Hantingtonovu bolest, za koju verovatno znate da je strašna i da je to genetska bolest sa čestim fatalnim ishodom. Znam da me ne možete posavetovati kako da je tretiram ali me interesuje da li ste imali neku uspešnu priču sa nekim ko je imao Hantingtonovu bolest. Tako bih želeo da pomognem ovoj divnoj devojci jer mi se čini da živi u strahu da se simptomi njene bolesti mogu pojaviti bilo kad. Ona ima 31 godinu. Hvala vam za ohrabrenje koje ste mi dali i hvala vam na pomoći koju sam dobio. Još jedno pitanje! Imam jednu staru povredu kuka za koju mu je doktor rekao da je pokidani labrum u mom desnom kuku i predložio mi je operaciju. Neću da idem na operaciju i pitam se da li je topla mast koja duboko prodire u tkivo bila korišćena na starim povredama sa uspehom. Hvala vam opet. S poštovanjem,

                               – Jan, C, Livingston, Montana, SAD

 ODGOVOR:

Dragi Jane,

Pre svega, DA!!!

Uklanjanje kamenja iz bubrega – DA, svaka čast!

Volim da čujem kada neko BEZBOLNO ukloni kamenje iz bubrega jer zbog toga je i osmišljena moja rutina za uklanjanje kamenja: da ih ukloni i/ili da učini da bezbolno iskliznu iz tela. Hvala ti puno što si podelio svoje iskustvo sa mnom. Ono će mnogima dati ohrabrenje koje im je potrebno da bi uklonili svoje kamenje iz bubrega.

Sada se postaraj da počneš da slediš sve moje savete u vezi sa stilom života, posebno kada su u pitanju jelo i piće, i prestani da stvaraš kamenje u bubrezima!

Što se tiče tvog ozbiljnog pitanja povodom tvoje snaje sa Hantingtonovom bolešću, TO NIJE UOPŠTE TEŠKO! Ona samo mora da se podseti na sledeće:

Prvo, nivo našeg zdravlja određen je reakcijom naše genetike na naš životni stil, način na koji živimo. ZAPAMTI, genetika NIJE SIGURAN UZROK, ona je samo MOGUĆNOST! Ako ona živi nezdravim životom onda će se njene negativne genetske osobine pojaviti i stvoriće bolesti. Ako bi živela stvarno zdravim stilom života, kao što ja predlažem, – fizički, emotivno i duhovno – onda se neće pojaviti negativne genetske osobine i čak neće morati da ih prenese na svoju decu. TAKO JE JEDNOSTAVNO. To su osnovi genetike. Ne moramo da proživimo našu genetiku, ne moramo da je prenesemo na našu decu, to je do nas! To je način kako mi stvaramo sve slabije i slabije potomstvo, ili sve jače i jače potomstvo. Zato joj reci da počne sa programom, sa ZDRAVIM PROGRAMOM.

Molim te da joj kažeš da radi nešto što je loše kada je u pitanju moj emotivni program jer živi u STRAHU! Živeti u STRAHU da se simptomi bolesti mogu bilo kad pojaviti nije način kako treba da se žvi. Neka prestane sa tim. To će skoro sigurno da dovede do bolesti. DA, imao sam pacijente koji su imali genetski marker za Hantingtonovu bolest i koji su živeći zdravim stilom života došli do toga da se ta bolest NIKADA nije pojavila.

IMAO SAM PACIJENTE KOJI SU IMALI GENETSKE MARKERE ZA SVE POZNATE BOLESTI I NIKADA IM SE TE BOLESTI NISU POJAVILE.

DRUGI SU VEĆ IMALI RANE ZNAKE BOLESTI, A NEKI OD NJIH SU IMALI BOLEST U PUNOM JEKU I USPELI SU DA JE UKLONE. Hajde, ti si sada vernik nakon što si doživeo čudo uklanjanja kamenja iz bubrega. TI je ubedi!

Što se tiče tvoje povrede kuka, VAU, kakvo iznenađenje, hirurg koji predlaže operaciju! DA, moja mast koja prodire duboko u tkivo (predlog autora bloga – ulje za obnovu tkiva) je čudo u bočici i zato počni da je koristiš. Pazi samo da je ne nanosiš u predelu anusa i genitalija. Čak i ako se mast pojavi tamo biće ti neprijatno nekoliko minuta (mnogo manje neprijatno od operacije kuka) i neće ti nauditi.

Takođe, koristi i moju rutinu toplo-hladne hidroterapije u istom predelu tela na koji ćeš mazati mast dva puta dnevno. Idi na časove istezanja da bi ti nestali grčevi, kao i da bi pokrenuo nešto od dubokog tkiva, takođe.

Na kraju, izgleda da si se toliko zaneo razmišljanjem da li su drugi ljudi imali uspeha sa mojim programima za posebne bolesti, kao što je Hantingtonova bolest ili tvoja povreda kuka. Upravo si napravio potpuno čudo izlečenja, izbegavši litotripsiju bubrega ili čak operaciju bubrega, ili gore od toga, transplantaciju bubrega, tako što si sledio moje savete i zato što si koristio moje biljne programe za detoksifikaciju. Da li misliš da su moji biljni isceljitelski programi i prirodni lekovi efikasni samo kada je u pitanju kamenje u bubregu?

Prestani da sumnjaš. Upravo si stvorio čudo izlečenja! POGLEDAJ SE U OGLEDALO I POČNI DA VERUJEŠ!

Tvoje telo može i IZLEČIĆE se samo od bilo čega. Sve što treba da uradiš je da PRESTANEŠ da radiš ono što te razboljeva i da POČNEŠ da radiš ono što će stvoriti moćno zdravlje!

OPET SE POGLEDAJ U OGLEDALU!

                                              – dr Šulc

Ostavi komentar

2 Komentara

  1. Toplim kamen u bubregu bio je velik 61mm sada 43mm sa ayreda lijekovima.Molim vas za savjet za vaše lijekove jer vidim da je moguće otopiti cijeli kamen te izbjeći operaciju
    Hvala

Ostavi komentar