avg
02
2017

Dr Šulc: Kamenje u bubregu, strašan bol i moje prirodno rešenje

PITANJE:

Dragi dr Šulc, upravo sam imao drugi nastup (bolje rečeno, borbu) izbacivanja kamena iz bubrega (i ovoga puta je bilo MNOGO bolnije nego prvi put). Razmišljam da počnem da koristim vaše proizvode za bubrege jer mi ih je (kao i sve vaše proizvode) preporučio jedan prijatelj. Međutim, brinem se šta će se desiti kada počnem sa vašim režimom lečenja. I dalje imam kamen veličine oko 3 milimetra u mom desnom bubregu koji se nije pomerao godinama. Moje kamenje je od kalcijuma (za razliku od kamenja koju ima većina žena i koji su ili od magnezijuma ili od mokraćne kiseline), za koji su mi rekli da ga se ne mogu rešiti na način na koji se ljudi rešavaju nekalcijumskog kamenja u bubregu. Takođe, utvrđeno je da imam nefrokalcinozu (koja je nastala od kalcijuma iz mojih bubrega). Moje pitanje je: hoće li jedan moj kamen i/ili drugo kamenje i naslage kalcijuma početi da se izbacuju kada počnem sa vašim režimom lečenja, izazivajući mučan bol koji sam osetio kada sam izbacivao kamenje iz bubrega? Bog zna da NE ŽELIM da opet prođem kroz TO. Moj strah od izbacivanja kamena i bola koji ga prati je ono što čini da oklevam da počnem da koristim vaše proizvode za bubrege. Mislio sam da pokušam sa ovim postavljam pitanja vama, pa mi vi odgovorite ako budete imali vremena. Hvala vam!

   –  Toni P., Murpark, Kalifornija, SAD

ODGOVOR:

Dragi Toni,

Sećam se da sam kao klinac čuo mog oca kako vrišti u agoniji u kupatilu. Kada sam otvorio vrata od kupatila, video sam ga polusvesnog kako leži na podu, obliven znojem i u suzama. To me je na smrt preplašilo jer sam mislio da umire, bio je bled. Nije umirao, iako to ume da bude bolnije od mnogih smrti. On je tada izbacio kamen iz bubrega.

Počeo sam sa ovom pričom da bih ti pokazao da ZNAM šta je bol kroz koji prolaziš. Godinama kasnije čuo sam priče od svojih pacijenata koji su izbacivali kamenje iz bubrega, PRE nego što su sprovodili moje kliničke tretmane. Da ponovim, ZNAM koji je nivo bola u kroz koji si prolazio.

Mikroskopski pogled na oštre ivice kamena u bubregu. (Auć!)

S druge strane, pretvaraš se u ljudski fosil, ako su doktori u pravu i ako imaš nefrokalcinozu, ili ako tvoji bubrezi gomilaju kalcijum, onda moraš dve stvari odmah da uradiš.

Ako si čitao moj BLOG, znaš da MOŽEŠ da se izlečiš od BILO ČEGA, OD BILO KOJE BOLESTI, i sve što treba da uradiš je da PRESTANEŠ da radiš ono što izaziva bolest i da POČNEŠ da radiš ono što će stvoriti zdravlje!

Prvo, moraš da PRESTANEŠ sa onim što te čini bolesnim i da ZAUSTAVIŠ tvoje telo da stvara depozite sedimenta, kalcijuma ili bilo čega drugog u tvojim bubrezima.

Najbolji način da ovo uradiš je da ODMAH počneš sa visoko kvalitetnim, čistim i hranljivim programom ishrane. Ovo deponovanje smeća u tvojim bubrezima je znak konzumiranja smeća od hrane i pića, što izaziva disbalans u tvom metabolizmu, koji je izazvan unošenjem smeća od hrane i pića, što izaziva disbalans tvojih Ph vrednosti, koji je izazvan unošenjem smeća od hrane i pića. Pretpostavljaš da ti je potrebna kompletna generalka tvog unosa hrane i pića.

Da sam na tvom mestu PRESTAO bih da jedem svu hranu životinjskog porekla i postao bih vegan u potpunosti, a ako ti je to previše, postao bih vegan dok mi se bubrezi ne očiste. Ti odluči šta ti više odgovara. Hrana životinjskog porekla podiže Ph vrednost tvog tela i izaziva da bude veoma kiselo, a rezultat kiselog tela je kalcijum, mokraćna kiselina i druge neželjene supstance koje se gomilaju u tvojim udovima, (giht / artritis) ili u mišićima (fibromialgija / hroničan umor) i u bubrezima i bešici (kamenje / kalkuli (depoziti minerala koji mogu da izazovu blokadu urinarnnog sistema)). Kada uspostaviš veganski program ishrane dobrog kvaliteta, to će alkalisati tvoju Ph vrednost i tvoje telo, što će skroz sprečiti dalje gomilanje kalcijuma u tvojim bubrezima i tvoje telo će početi na prirodan način da se rešava naslaga kalcijuma koji se trenutno nalaze u tvojim bubrezima, udovima i svuda u tvom telu.

Takođe, Toni, tvoje kamenje od kalcijuma nije uopšte retko. Većina kamenja u bubregu sastavljena je od kalcijuma. Svako ko ti je rekao da su oni retki, ili, još gore, da ne možeš da ih se rešiš, verovatno je neki doktor u pitanju, je idiot. Kamenje od kalcijuma je lako rešiv problem, to treba da znaš. Imao sam ljude koji su se rešili kamenja tako što su jeli voće, tako što su pili jabukovo sirće, a imao sam i jednog čoveka koji se rešio preko 30 mm velikog kalcijumskog kamenja, mnogo većih od tvog, tako što je držao post sa limunadom. Bez obzira na to, ja ti toplo preporučujem da počneš sa mojom rutinom koja rešava problem sa kamenom u bubregu, koja je bila vrlo uspešna na mojoj klinici, i reći ću ti nešto o tome kasnije, to je bezbednije, ali za sada, treba da znaš da je kalcijumsko kamenje lako rešiv problem.

Toni, vreme je da počneš sa neverovatnim, zdravim, detoksirajućim i programom ishrane koji će te očistiti, poput mog Programa ishrane sa sokovima ili mog pročišćavajućeg programa ishrane.

Knjigu 30-dnevni program čišćenja organizma možeš da pogledaš ovde, a knjigu 5-dnevni program čišćenja bubrega možeš da pogledaš ovde. Bilo bi dobro da pročitaš ove knjige.

Zatim moraš da POČNEŠ da radiš ono što će stvoriti moćno zdravlje, što će POČETI da čisti tvoje bubrege!

Voleo bih da POČNEŠ sa mojim petodnevnim Detox programom, s tim što ja hoću od tebe da ga sprovodiš mesec dana, ne samo 5 dana.

Svi moji petodnevni Detox programi (predlog autora bloga – link ka programima) su za prosečnu osobu, koja nije bolesna i koja hoće da izbaci štetne materije iz svog tela, da uradi preventivno čišćenje, i da podesi i ojača svoja creva, jetru i žučnu kesu ili bubrege i bešiku. Ti si veoma bolestan, prijatelju, i zato moraš da budeš dosta agresivniji i ozdravićeš.

Znam da si uplašen, da imaš strašan bol prilikom izbacivanja kamenja, ali moraš da imaš malo vere. Kada počneš sa moćnom i čistom hranom i čistim programom pića, i kada počneš sa mojim petodnevnim programom detoksifikacije bubrega i bešike i sa mojom rutinom za rešavanje problema kamena u bubregu, počećeš da se rešavaš kamenja iz bubrega i kalkulija, i prestaćeš da ih krčiš  kroz svoje telo.

Upotrebi svoj strah kao veliku motivacionu alatku da PRESTANEŠ da jedeš i piješ smeće i da POČNEŠ novi zdrav program ishrane i pića koji ti neće puniti bubrege kamenjem, i počni sa mojim petodnevnim programom detoksifikacije bubrega da se očistiš od svoje stare kolekcije kamenja.

   – Dr Šulc

Kategorije: Dr Šulc - Tekstovi Tagovi:

Ostavi komentar