avg
04
2017

Dr Šulc: Odgovor veoma besnom doktoru klasične medicine

KONSTATACIJA:

Dragi dr Šulc, pre svega želim da vam kažem da ste idiot! Gadite mi se jer mislite da možete da lečite ljude svojim malim biljnim, veštičarskim smećem! Prestanite da dajete ljudima nadu da su rak i druge bolesti izlečive jer nisu! Ja sam doktor već 50 godina i imam dosta zdravih pacijenata koji se oslanjaju na mene i medicinu. Treba da prestanete sa glupostima o tome kako su lekovi koje mi prepisujemo otrovni, jer ih mi dobijamo iz biljaka! Oni pomažu ljudima da reše svoje probleme, tako je jednostavno! MUKA MI JE OD TOGA ŠTO MI UNIŠTAVATE POSAO! Savetujem svim svojim pacijentima da vas izbegavaju zbog vaših navodno “100% prirodnih” koještarija. Zato napravite mešavinu od pacovskog repa i svinjske krvi i popijte to sami. NEMOJTE TO DAVATI MOJIM PACIJENTIMA! Preporučujem vam da idete na terapiju kontrole besa!

   –  Merlin, Dž, Stokton, Kalifornija, SAD.

ODGOVOR:

Vau, Merlin.

Smirite se, može neki krvni sud da vam eksplodira!

Odgovoriću na vaše pismo temu po temu.

Pre svega želim da vam kažem da ste idiot!

Možda jesam idiot. Kada sam imao 14. godina, pošto sam bio veoma loš u školi (baš sam se smarao na časovima), bio sam kod psihologa i radio sam brojne testove. Jedan od njih je bio i test inteligencije. Test je pokazao da je moja inteligencija na nivou genija, koeficijent 145, a to je veoma retko za nekog od 14. godina. Moguće je da sam izgubio nešto od inteligencije od tada, ali ne verujem da sam spao na nivo idiota.

 Gadite mi se jer mislite da možete da lečite ljude svojim malim biljnim i veštičarskim smećem!

Mora da ste prespavali časove farmakologije pre 55 godina. Ili ste možda zaboravili da su biljni lekovi dokazani kao efikasna metoda lečenja za lečenje bolesti ŠIROM SVETA, već hiljadama godina, mnogo pre nastanka današnjih medicinskih doktora, bolnica i lekova.

Zapravo, vaš PDR (američki lekarski odsek za preporuke) sada objavljuje preporuke za biljne lekove. Kada sledeće godine naručite svoju standardnu PDR knjigu o lekovima, pogledajte zatražite i onu sa biljnim lekovima. U njoj se nalaze stotine biljaka, njihova farmakologija, dejstvo, indikacije i upotreba. To nije baš najbolja knjiga o lekovitom bilju, jer su je štampale tvoje kolege, ali nije loša. Ja je čak i citiram u mom Katalogu biljnih proizvoda. Takođe vam preporučujem da pogledate Merk Indeks (Merck Index), ako ga već godinama niste čitali. To je klasična medicinska knjiga o hemiji koju je štampala Merk kompanija koja proizvodi lekove. U njoj se nalazi lista sa stotinama lekovitog bilja i njihovim terapeutskim dejstvom. Zapravo, izdanje iz 1800-ih je skoro poput knjige o lekovitom bilju.

Vi ste osoba sa imenom Merlin, a ne ja. Ko je onda ovde mađioničar, čarobnjak ili veštica?

Prestanite da dajete ljudima nadu da su rak i druge bolesti izlečive jer nisu!

 PRESTANITE da dajete ljudima NADU? Hmmm, pričate kao pravi doktor klasične medicine. To ću da preskočim.

Kažete da rak i druge bolesti NISU IZLEČIVE. Ako je to ono u šta stvarno verujete, predlažem vam da promenite zanimanje. Kada vidim vaš negativan stav, ne bih želeo da budem jedan od vaših pacijenata!

Ja sam doktor već 50 godina i imam dosta zdravih pacijenata koji se oslanjaju na mene i medicinu. Treba da prestanete sa glupostima o tome kako su lekovi koje mi prepisujemo otrovni, jer ih mi dobijamo iz biljaka! Oni pomažu ljudima da reše svoje probleme, tako je jednostavno!

Poštujem to što ste lekar već 50 godina i verujem da ste pomogli hiljadama ljudi. Međutim, vaš tip lekova je samo jedan tip lekova i ja nisam obožavalac istih. Nisu mi pomogli, kao što nisu pomogli ni mojim pacijentima, i zbog toga ja propovedam alternativni način, prirodno lečenje i biljne lekove. Za mene su oni lekovitiji, bezbedniji i izuzetno efikasni.

Kažete da su vaši hemijski lekovi napravljeni od biljaka i meni je to smešno. Možda su postojali takvi lekovi kada ste diplomirali u medicinskoj školi pre 50 godina. Kada ste vi počeli sa medicinskim radom, većina lekova je pravljena od biljaka. Međutim, danas su skoro svi lekovi sintetizovani iz hemikalija! Kažete da vaši lekovi NISU OTROVNI? Recite to milionima Amerikanaca koji su umrli u poslednjih deset godina, koji su OTROVANI i UBIJENI farmaceutskim lekovima koje su im prepisali. Taj podatak su nam otkrili iz vaše AMA (Američka medicinska asocijacija). Pretpostavljam da ne gledate vesti. Skoro svake nedelje pojavljuju se vesti o opasnostima hemijskih lekova.

MUKA MI JE OD TOGA ŠTO MI UNIŠTAVATE POSAO!

Aaa, izgleda da sam vas ovde pogodio u živac, pa ste ovo napisali velikim slovima!

Ne bih se previše brinuo povodom ovoga. Medicina, doktori, hemijski lekovi i bolnice i dalje koštaju Amerikance preko 2 BILIONA dolara GODIŠNJE. Ovo je jednako milionu dolara dnevno, tokom ŠEST HILJADA GODINA, a toliko se troši SVAKE GODINE!

Ili 5 MILIJARDI DOLARA DNEVNO!

Ili 4 MILIONA DOLARA PO MINUTU!

Savetujem svim svojim pacijentima da vas izbegavaju zbog vaših navodno “100% prirodnih” koještarija. Zato napravite mešavinu od pacovskog repa i svinjske krvi i popijte ga sami. NEMOJTE TO DAVATI MOJIM PACIJENTIMA!

Znači da smo kvit jer i ja savetujem moje pacijente i sada sve moje mušterije, da za većinu stvari, izbegavaju tvoje kolege, osim ali nisu u pitanju pretnja po život ili hitna situacija.

Što se tiče vaše preporuke šta treba da popijem, to bi trebalo da bude Tofu pacovski rep i sok od cvekle kao svinjska krv, jer ja ne konzumiram te stvari.

Preporučujem vam da idete na terapiju kontrole besa!

 Možda, ako mi se i vi pridružite na terapiji da se zagrlimo ko ljudi.

Na kraju

Znaš kako, Merlin, verujem da si pomogla velikom broju ljudi tokom svojih 50 godina rada kao medicinski radnik. Što se tiče mog životnog iskustva i mog kliničkog iskustva, video sam da velika većina medicinske prakse služi kao praksa koja pomaže ljudima da se bore sa svojom bolešću, da je sakriju, ali ne i da je izleče.

Od davanja insulina za dijabetes, preko lekova protiv bolova za bolove, do antibiotika za infekcije, naše telo postaje tupo i zavisno od lekova i nema pravog izlečenja.

Sa druge strane, tvoje optužbe su tačne, ja verujem da BILO KOJA i SVE bolesti mogu da se izleče. Zašto? Zato što sam to video svojim očima na primeru hiljada mojih pacijenata, od kojih je većina doživela da doktori klasične medicine dignu ruke od njih!

To je razlog zašto uvek kažem to…

MOŽEŠ da izlečiš SVAKU BOLEST, samo PRESTANI da radiš ono što te čini bolesnim i POČNI da radiš ono što će stvoriti moćno zdravlje, i ČUDO samoizlečenja će se dogoditi!”

Mislim da jednostavno moramo da se složimo da se ne slažemo! Ovo je ono što je tako dobro u vezi sa Amerikom. SLOBODA! Mi imamo SLOBODU GOVORA i SLOBODU IZBORA. Veruj mi, ima prostora za nas oboje!

Imam jedan recept za tebe… Medicinski tretman za tvoj problem bio bi da uzmeš sedative i možda nešto lekova za podizanje raspoloženja ili neke antidepresive i lekove za krvni pritisak.

Recept prirodnog lečenja je mnogo jednostavniji. Jednostavno bih te posavetovao da PRESTANEŠ da čitaš moj BLOG i tvoja iritacija i zapaljenje izlečiće se ODMAH!

       –  Dr Šulc

Ostavi komentar

7 Komentara

 1. Bravo na odgovoru dr. Šulc, BRAVO. Potpuno se slažem sa Vama. Ovi gospođi stvarno treba neki medicinski sedativ i antidepresivi, jao, jao a kaže da je lekar……

 2. izmislio šulc napad vidi se iz avaiona sam pisao pitanja sam odgovarao
  jadnik

 3. Krešimir says:

  Ma farmaceutska mafija je već toliko providna da više nitko ne pada na njihove jeftine priče. Samo gledaju kako bi zaradili, a da bi zaradili, njima trebaju bolesni ljudi.
  Cilj je liječenje, liječenje, liječenje…koje nikad ne prestaje, tako da imaju stalni dotok novca od bolesne neznalice koja se bez problema mogla izliječiti prirodnim načinima.
  Oni jednostavno žive od tuđeg jada i nesreće, a nisu u stanju nikome pomoći praktički ništa. Beskorisna i pokvarena mafija!

 4. Ako je ta bijesna gospođa liječnik već 50 godina, znači da je ili bi trebala biti u mirovini. Izgleda da ima problem i da gleda samo u jednom smjeru. Svom. Medicina je tu da u nekim slučajevima pomogne i ponekad uistinu nemožemo izbjeći intervenciju kirurga ili zubara.
  Tko god vjeruje da su današnji lijekovi prirodni nema pojma o čemu govori i misli.
  Treba samo pročitati nuspojave svakog lijeka i sasvim sigurno da će korisnik tog lijeka zaraditi barem jednu ili dvije bolesti/nuspojave pa će onda to liječiti i tako u krug. dravlje nepovratno izgubljeno.
  Biljke? Nisu kraj nas uzalud. I nekako kad obolimo stalno nam bude na putu neka biljka/cvijet koji nam može pomoći.
  I u današnje vrijeme ima jako puno liječnika koji vjeruju u biljke, neki ih i sami koriste (osobno sam se uvjerila jer su koristili moje tinkture) no nekako ih ne smiju javno preporučiti pacijentima. Oni liječnici koji su savjesni i svjesni kad ih pacijent upita smije li koristiti biljke uvijek kažu DA.
  Žao mi je ove stare gospođe liječnice što joj je život i praksa prošao uzalud jer niti je što naučila niti se trudila da vidi dalje od nosa.

 5. Truju nas lekovima,jedno lece a drugo dobijemo,zbog njihovih lekova vise od 40% stanovnista ima kandidu..

 6. Marija Borojević says:

  Pročitah u Svetom Pismu da je rekao jedan od apostola: Nikada se nisam pokajao kada sam ćutao.

  Možda jedna istina za sve nas i vas koji se nađete u ovakvoj vrsti „spora“. Lekari leče, a Gospod isceljuje.

  Sve što imamo i što smo dobili od početka je život i sve ono što uz to dalje ide kroz naš život. Dobili smo! Dobili smo besplatno uz nešto malo našeg truda naročito kada se radi o sticanju znanja i poznanja ali i taj deo je „dobijen“.

  Zahvalna sam Gospodu Bogu na svemu što sam dobila i što nisam dobila jer nije ni trebalo.

  Ukoliko bi smo sarađivali svi skupa u toj vrlo važnoj borbi koja se zove spasenje za život večni i čuvali svoje misli od negativnosti verovatno bi bilo nekog pomaka.

  Želim vam mir, ljubav i razumevanje za različitosti.

  • Predrag says:

   Draga Marija, slažem se sa tobom u potpunosti.

   Kao što si i rekla: Lekari leče a Gospod isceljuje!

   Tako i ja dodajem: Prvo Božiji zakoni pa onda ljudski.

   Želim ti mir, radost, zdravlje, ljubav i svako dobro!

Ostavi komentar