jul
26
2017

Dr Šulc: Pseći život!

Pored toga što sam biljni lekar, ja sam takođe i biljni “veterinar” celog svog života. Ljubimci su jednostavno članovi porodice u modernom svetu. Zapravo, mnogi moji pacijenti više vole svoje ljubimce nego neke svoje rođake. Zbog toga, od kako sam počeo da se bavim ovim poslom, moji pacijenti su mi tražili da lečim njihove ljubimce.

Pre 30 godina sam shvatio da je formula CREVA #1 (predlog autora bloga CREVA#1), napravljena od kapsula i pomešana sa galonom (3,78 litara) tople vode, pa ubrizgana u konja kroz nozdrvu, lek koji skroz leči grčeve u trbuhu, a to je oboljenje koje najviše ubija konje. Takođe sam shvatio da je najbolje da se mačka umota u peškir ili da se psu trakom zatvori njuška pre nego što im se stavi Anti-I tinktura na otvorene rane. Imam nekoliko ožiljaka od ujeda i ogrebotina koji dokazuju kako sam naučio ovu značajnu lekciju.

Ali ako sam jednu stvar naučio tokom svih ovih godina kada sam lečio razne životinje, to je da im je SVIMA bila potrebna bolja ishrana, poput ljudi, da bi se oporavili od svojih povreda i da bi bili ponovo zdravi i jaki. Pre mnogo godina, baš nakon što sam izmislio SuperHranu (predlog autora bloga Super Obrok Plus), neko mi je tražio da lečim čitavu ergelu konja od gljivičnog oboljenja (ringworm). Pored toga što sam napravio 20 galona (negde ono 75 litara) razblažene Anti-I tinkture kojom sam ih prao, hranio sam konje velikim količinama SuperHrane Plus (predlog autora bloga Super Obrok Plus) u prahu, pomešanim sa lucerkom i melasom, da bih veoma pojačao njihovu ishranu, ojačao im imuni sistem i da bi brzo ozdravili.

Zatim sam konačno napravio SuperHrana Plus tablete. One su odličan prirodan lek i savršeni dodatak ishrani za pse, mačke, zamorce (morske prasiće), hrčke, zečeve, miševe, mini svinje… – za svakog mogućeg ljubimca. Na kraju krajeva, i našim ljubimcima treba super ishrana da bi bili zdravi i bez ikakvih bolesti, kao i mi.

Pre nego što pitate koliko tableta treba dati ljubimcima, jednostavno primenite moje pravilo vezano za težinu dece na životinje, tako što ćete njihovu težinu uporediti sa težinom od 70 kilograma.

Tako za psa od oko 22 kilograma potrebno je upotrebiti jednu trećinu doze za odraslog čoveka ili 5 SuperHrana Plus tableta. Mačka od oko 4 kilograma treba da pojede jednu ili dve tablete (iako sam ja davao svojim mačkama pet tableta i one bi usled toga bile blago ošamućene). Za lečenje konja od oko 700 kilograma potrebna je doza koja je deset puta veća od jedne doze za odraslog čoveka.

Ne brinite, nikad nisam predozirao bilo koju životinju ili čoveka.

Uživajte sa svojim ljubimcima, čuvajte ih zdravima i zabavite se!

 – Dr Šulc

Ostavi komentar

2 Komentara

  1. Jovan-a says:

    Gde se može kupiti Super hrana plus za pse? Pozdrav

Ostavi komentar