mar
06
2018

Dr Šulc: Rak pluća je nestao! Pitanje o tiroidnoj žlezdi

PITANJE:

Dragi dr Šulc, 1999. godine moj muž je dobio dijagnozu raka pluća. Imao je tumor veličine pomorandže u svom gornjem desnom režnju pluća. Doktori su ga podsticali da odmah krene sa medicinskom terapijom sa svim njenim hemijskim lekovima. On je to odbio, a oni su mu rekli da će biti mrtav u roku od 9 meseci. Od ranije sam cenila sposobnost biljnih lekova, pa sam odmah počela sa biljem. Našla sam vašu knjigu “Lečenje neizlečivih bolesti” i religiozno sam je sledila. Vegetarijanska sirova hrana, sok od šargarepe, klistiri, tretman sa hladnim čaršavima… Radila sam po ceo dan da bih mu pomogla. Rezultati su sledeći: u roku od 9 meseci njegov rak je nestao. Jednog dana nakon tretmana sa hladnim čaršavom iškašljao je tu stvar. Bilo je poput otvorene pomorandže sa korenom i bilo je krvavo tamo gde se odvojilo od pluća. Nastavili smo sa tretmanom zbog svih prestalih ćelija raka i pojavile su se male rane na njegovim grudima i na njegovim leđima na mestima gde se nalazio rak. Odbio je da ide na CAT skeniranje (kompjutersku tomografiju), ali je imao jedno rentgensko skeniranje da bi pokazao da je rak nestao. Živeo je 13 godina BEZ RAKA zato što se držao vašeg programa ishrane i zato što je odrađivao vaše programe čišćenja. Pre dve nedelje moj muž je imao drugi veliki srčani udar i preminuo je 23. maja. Oboje smatramo da je znanje koje ste podelili sa nama zaslužno za njegov oporavak od raka. Veoma smo vam zahvalni na podeljenom znanju. Pitanje: sada imam jedno pitanje u vezi sa mnom. Godine 1980., zbog gušavosti (strume), pre nego što sam imala ikakvog znanja o biljnom lečenju, uklonjena mi je tiroidna žlezda. Od tada sam uzimala Armour lek za tiroidnu žlezdu od 120 mg. Odbila sam da uzimam hemikalije i insistiranje na svinjskim žlezdama. Da li postoji nešto prirodno što može da mi pomogne da balansiram svoju tiroidnu žlezdu? Više ne uzimam nikakve hemijske lekove jer sam alergična na njih. Ne uzimam čak ni lekove protiv bolova zbog neželjenih efekata. Dobila sam dijagnozu da imam bolest uslovljenu uticajima iz okoline (environmental disease). Unapred vam hvala za sve informacije koje ćete podeliti.

                               – Širli, C, Andaluzija, Alabama, SAD

ODGOVOR:

Draga Širli,

Žao mi je zbog tvog skorog gubitka, ali sam srećan zbog DODATNIH 13 GODINA života tvog muža!

Znaš šta je sve potrebno da bi se držala nečija ruka, da bi mu se pomagalo i da bi mu se održavao vedar duh, kao i da bi se vodio kroz moj program za neizlečive bolesti, posebno nakon što ti medicinski doktori kažu da ćeš biti mrtav u roku od nekoliko meseci. Međutim, vi ste verovali i pobedili ste! JOŠ 13 GODINA!

Tvoj muž je bio srećan čovek. Ti si DIVNA supruga i divna žena.

STALNO propovedam činjenicu da moji prirodni programi lečenja, promene u stilu života i biljni lekovi ne samo da povećavaju kvalitet života, već takođe POVEĆAVAJU KVANTITET! Ti si to još jednom dokazala!

Stalno propovedam da možeš da se izlečiš od BILO ČEGA, od BILO KOJE bolesti, od BILO KOG oboljenja, samo ako si pre svega spreman da PRESTANEŠ da radiš ono što te razboljeva i da POČNEŠ da stvaraš zdrav stil života. I to si ponovo potvrdila!

Tvoje predivno svedočanstvo o tvom mužu, kako se izlečio od raka, kako je živeo 12 GODINA I 3 MESECA NAKON SVOJE MEDICINSKE SMRTNE PRESUDE, dokazuje obe ove tvrdnje. Hvala ti na tvom čudesnom svedočanstvu!

A sada da se osvrnem na tvoje pitanje o tiroidnoj žlezdi: “Da li postoji nešto prirodno što može da mi pomogne da balansiram svoju tiroidnu žlezdu?”

Širli, ne želim da ukazujem na očigledno ali ne možeš da balansiraš organ KOJI NEMAŠ i koji su ti medicinski doktori uklonili.

Nemoj da odustaješ jer MOŽEŠ DA IZBALANSIRAŠ SVOJE TELO!

Jedna od stvari koju je nauka otkrila je da tvoje telo ima neverovatnu sposobnost da se prilagodi, posebno ako stvoriš super zdrav stil života. Kao što je telo tvoga muža izbacilo rak pluća kada je postalo zdravo, tako što se oslobodio tumora i tako što je iskašljao tumor iznutra, i kao što je njegovo telo izbacilo tumor kroz njegovu kožu na grudima spolja, na isti način tvoje telo može i pronaći će način da uradi ono što je potrebno da i tebe izleči.

Tvoj muž je izgradio svoje telo i imuni sistem, dok je njegovo telo preokrenulo proces degeneracije, ubilo rak i izbacilo ga iz organizma! Na isti način će i tvoje telo naći način kako da uradi BAŠ ONO što treba ako mu se pruži prava prilika kroz stvaranje moćnog zdravlja.

Bilo je mnogo slučajeva gde su endokrini hormoni, poput tvojih tiroidnih hormona, proizvedeni od strane drugih endokrinih organa u situaciji kada nije bilo endokrinog organa, kao što je to slučaj sa tvojom uklonjenom tiroidnom žlezdom. Čak su zabeleženi i slučajevi kada su neendokrini organi, poput stomaka i creva, proizveli potrebne endokrine hemikalije i hormon. Znači, SVE je moguće kada je ljudsko telo u pitanju!

Program koji ti predlažem je da počneš da postaješ stvarno zdrava i da slediš SVA moja uputstva vezana za stil života. U normalnim situacijma uspevao sam da odviknem ljude od korišćenja lekova za tiroidnu žlezdu vrlo brzo, u roku od mesec dana, kada su oni imali tiroidnu žlezdu. Što se tebe tiče, pošto ti je uklonjena tiroidna žlezda, ako želiš da se skineš sa lekova, preporučio bih ti da odvojiš čitavu godinu dana i da obaviš veoma sporo i postepeno odvikavanje od tvog leka za tiroidnu žlezdu. Ovo će dati tvome telu priliku da se prilagodi, da balansira, da se probudi i da stvori hemikalije koje su mu potrebne da bi nadoknadilo nepostojanje tvoje uklonjene tiroidne žlezde.

Preporučujem ti da uzimaš 70 kapi moje formule za žene (predlog autora bloga – Ženska formulatri puta dnevno tokom te godine. Bilje u ovoj formuli učiniće da hipotalamus organ u tvom mozgu bude izuzetno osetljiv, što će dovesti do oslobađanja hemikalija koje će reći tvojim endokrinim organima šta da rade. Ovaj organ će znati šta ti treba i oslobađanjem hemikalija podstaći će tvoje telo da uradi šta je potrebno.

Biće ti potrebno dosta hranljivih sastojaka da bi tvoje telo proizvelo sve ove hormone i prirodne metaboličke hemikalije. Preporučujem ti da jedeš neverovatno hranljivu vegansku hranu i više od toga, da počneš da uzimaš kvalitetne i hranljive dodatke ishrani tako što ćeš uzimati duplu dozu moje Superhrane plus (predlog autora bloga – Super obrok plus) dva puta dnevno, ujutru i u kasno popodne. Na ovaj način ćeš imati dosta gradivnih blokova hranljivih sastojaka koji će stvoriti SVE što je potrebno!

Predlažem ti da se postaraš da budeš čista tako što ćeš odraditi sva tri moja petodnevna programa detoksifikacije tokom te godine (predlog autora bloga).

Na kraju, potrudi se da pročitaš moju knjigu “20 koraka do zdravijeg života” (klikni i čitaj je besplatno na engleskom!) i odradi sve korake koje možda nisi sprovodila i povećaj učešće u svim koracima koje si do sada sprovodila. Ne zaboravi da se krećeš i da vežbaš.

Ne zaboravi da nema ograničenja na samo jedno čudo izlečenja po porodici! Stvorila si jedno veliko čudo sa svojim mužem, jedno čudo za koje cela naučna i medicinska zajednica i dalje govori da je nemoguće.

Zato se pripremi za svoje sledeće čudo izlečenja!

                                  – dr Šulc

Ostavi komentar