mar
06
2018

Dr Šulc: Spasao sam život svom mačku!

PITANJE:

Dragi dr Šulc, SPASAO SAM ŽIVOT SVOM MAČKU PRIMENJUJUĆI VAŠ PROGRAM!!! Pisao sam vam u januaru ne bih li dobio pomoć povodom mog mačka i infekcije urinarnog trakta koja mu je ugrožavala život. Niste odgovorili na moje pitanje možda zato što ga niste videli među silnim pitanjima koja dobijate. Kakogod, odveo sam ga kod veterinara, i da skratim priču, on je želeo da stavi mog mačka na antibiotike i rekao je da će mačak umreti ukoliko ne krenem tim putem. Veliko iznenađenje! Duboko sam zašao u prirodnu medicinu već mnogo godina i doživeo sam mnogo čuda tokom tog vremena i zbog toga nisam želeo da napunim svog mačka toksičnim hemikalijama za koje nema garancija da će raditi, a mogle bi da učine da mu bude još gore, kao i da bude još gore po moj novčanik, ako one ne bi radile. Onda sam doživeo veliko preumljenje i verujem da je moj duh govorio sa mnom i rekao mi: “Šta je svrha bavljenja prirodnim lekovima ako ne mogu da vodim računa o sebi i svojoj porodici kada se desi nešto loše?”. Bio sam i dalje prestravljen, ali sam odlučio da, čak i ako moja mačka umre, uradim ono šta sam smatrao da je ispravno. Kakogod, hajde da pričam o čudu!!! Već sam odradio petodnevni program detoksifikacije creva (predlog autora bloga), hvala Bogu,  i onda sam prostudirao knjigu o bubrezima i bešici i smanjio sam sve doze prema vašim uputstvima. Dodao sam razređeno jabukovo sirće, napravio sam jako ulje od belog luka i dodao sam stoprocentni organski nerazređeni sok od brusnice (znam da je pasterizovan, ali sam došao do zaključka da će i takav biti od koristi za bešiku i urinarni trakt). Takođe sam znao da moj mačak mora da unosi dosta tečnosti i nisam čekao da on sam počne da pije vodu već sam špricao nekoliko kašika niz njegovo grlo nekoliko puta dnevno. Takođe sam dodao i čaj od svežeg peršuna. Počeo sam sa ovim programom u četvrtak. Do večeri tog istog dana mačak je izbacio nešto urina. U petak je češće piškio, ali nedovoljno. Dobio sam nekoliko saveta od drugara koji je propovednik prirodnog lečenja i povećao sam njegove doze vaše formule za bubrege i bešiku (predlog autora bloga) na 3 do 4 dnevno. To je bila tačka preokreta jer je mačak počeo skoro odmah da piški u normalnoj količini. Držao sam ga na celom programu narednih 10 dana. Nakon 10 dana, skroz se oporavio i osećao se bolje nego prethodnih godina. Počeo je da mi donosi svoje igračke, a to godinama nije radio!!! Čak i sada, 7 meseci kasnije, čim se pojavim na vratima, on ne prestaje da mjauče dok ne počnem da se igram s njim!!! Poslao sam vam sliku sebe i svog malog borca prirodnog lečenja, (obratite pažnju na Superhranu u pozadini). (moja napomena: nema slike ovog lika i mačke na Šulcovom sajtu)

Znam da sve vreme slušate ove priče i pročitao sam svaku vašu objavu na blogu i niste imali priča o čudima izlečenja kućnih ljubimaca. Molim vas objavite ovo svedočanstvo jer ljudi treba da znaju da ne moraju da budu zavisni od mejnstrim medicinskog sistema ili veterinarstva (čak i naši ljubimci ne moraju da budu zavisni) samo ako hoće da preuzmu odgovornost i da obave posao. Hvala vam i molim vas da nastavite da radite ovo što radite. P. S. Imam jedno pitanje. Čuo sam na jednom vašem video snimku da imate mačke. Stvarno bih želeo da čujem čime ih hranite. Ja mog mačka hranim najboljom mačjom hranom iz prodavnice zdrave hrane, ali znam da mora da postoji nešto mnogo bolje jer je ta obrađena hrana daleko po kvalitetu od prirodne hrane. Ljubav, mir i osnaženje,

                                                       – Brent, D, Dejvidson, Severna Karolina, SAD

ODGOVOR:

Dragi Brent, hvala ti puno što si podelio svoju priču o čudu izlečenja svog mačka sa svim mojim čitaocima!

Mnogo pitanja

Video sam da si mi pisao pre nekoliko meseci. Nisi dobio odgovor i to te je prisililo da koristiš prirodno lečenje i znanje o biljnim lekovima koje si stekao čitajući moja dela i kroz iskustva u svom životu. ODLIČNO! Stvarno bih voleo da mogu svima da odgovorim na pitanja, ali ne mogu. Zato SVAKE nedelje odaberem da  odgovorim na pitanje poput tvog koje se bavi određenim problemom i povodom koga mi stiže dosta sličnih pitanja. Zatim odgovorim na ta pitanja na jedan ŠIROK i PODUGAČAK način, namerno, da bi POUČIO dodatnih 1 000 ili 10 000 čitalaca mog BLOGA o istoj temi o kojoj su se raspitivali.

Zbog toga je važno da svi koji se interesuju za prirodno lečenje ili lečenje bolesti na prirodan način i biljne lekove ČITAJU SVE OBJAVE NA BLOGU!

Potrebno je da odvojite samo nekoliko minuta nedeljno i to će biti vaše obrazovanje, a kada vas, vašu porodicu ili vaše voljene zadesi zdravstvena kriza, ZNAĆETE TAČNO ŠTA TREBA DA URADITE! To vam neće biti nikakav problem!

Pre svega, SVAKA TI ČAST što si iskoristio MUDROST prirodnog lečenja koju si stekao i što si je praktično primenio i samim tim si bio odličan doktor i izlečio si svog mačka!

Bolesti ubice

Znam da neki od vas misle da treba svake nedelje da se bavim bolestima ubicama na svom BLOGU i ja to radim barem svake druge nedelje, ali ja takođe znam koliko vam ljubavi i lečenja svi vaši ljubimci daju na dnevnoj bazi i koliko je bitno da su oni srećni i zdravi. Znam da mnogi od vas imaju kućne ljubimce i da mi šaljete mnogo pitanja o njima i njihovom zdravlju. Skoro svi imaju ljubimce. Moji pacijenti bi vukli sa sobom svoje ljubimce kada bi dolazili na moju kliniku. Dovodili bi sa sobom svoje pse, mačke, hrčke, morsku prasad, prave svinje, mini svinje… Tretirao sam preko 1000 konja, čak i naduvene koze.

Dve važne stvari koje treba imati na umu

Zaključak je da koristimo iste biljne lekove koje bismo koristili na nama, sa nekoliko izmena.

Doziranje

Izmerio si doze biljnog leka koji si dao svom mačku na osnovu mog pravila o težini gde se težina deteta ili kućnog ljubimca poredi sa prosečnom težinom pacijenta koja je otprilike 70 kilograma. Tako je u tvom slučaju tvoj mačak od 7 kilograma deset puta lakši od 70 kilograma. To znači da je doza za mačka deset puta manja od uobičajene doze za prosečnu odraslu osobu. Na isti način dolazimo do zaključka da konj od 700 kilograma treba da uzme desetostruko veću dozu od uobičajene.

(Uzgred, ovo je način kako sam počeo da dajem konjima cele boce od 90 kapsula moje crevne formule #1 (predlog autora blogaza grčeve u trbuhu, tako što sam formulu izvadio iz kapsula i onda bih pomešao ovaj biljni prah sa galonom tople vode i zatim bih to stavio u konja).

Ovo je najbezbedniji način da se odmeri doza za svaku životinju, čoveka, vanzemaljca, šta god. NIKADA ne uzimajte godine u obzir kada odmeravate doze. Težina bazira dozu na pojedinačnom metabolizmu čineći da uobičajena doza za odraslog bude doza za osobu od 70 kilograma. Znači, ako imaš 90 kilograma uzmi malo veću dozu!

Zdrav razum

Brent, obavio si odličan posao koristeći zdrav razum i izmenio si moje programe da bi ostvario svoje ciljeve. Zaključak je da radiš šta god je potrebno da bi uneo biljni lek u životinju ili u dete. Dobro obavljen posao! Gledaj, špricao sam moju Ehinaceu plus (predlog autora blogadirektno u usta moje mačke sa mačjim virusom imunodeficijencije i onda sam proveo narednu sedmicu negujući ujede i ogrebotine na mojim šakama i rukama. Izmena ukusa, prerušavanje ukusa, dodavanje biljnog leka u hranu – sve su ovo načini da unesete biljni lek u svog pacijenta i oni su neverovatni. Na mojoj klinici sam imao pacijente kojima su roditelji pravili biljne lekove u vidu sladoleda na štapiću ili bi imali biljne “čajanke” da bi na takav način naveli decu da uzimaju lekovito bilje. Ja bih stavio konjski biljni lek u lucerku i melasu. Uradio bih šta god bi bilo potrebno.

Konačno hrana

Imam i pse i mačke. Svako ko živi sa mnom ima neki posao da radi, uključujući i životinje. Pored ljubavi, moji psi su tu zbog bezbednosti, a moje mačke čuvaju moju kuću od miševa. Tokom godina sam menjao njihove programe ishrane da bih na kraju došao do zaključka da je sirovo meso najbolja hrana za njih. To jedino ima smisla jer od toga se sastoji njihova ishrana u divljini. Takođe sam utvrdio da su se moje životinje sa veoma osetljivim varenjem najbolje osećale kada su bile na sirovom mesu.

Suva hrana za mačke, sa svim smećem od hemikalija koje su joj dodate, vodeći je uzrok infekcija bubrega i bešike, zapaljenja urinarnog trakta, blokada i cistisa kod mačaka, što znači da treba da odvikneš svog mačka od uobičajene hrane za mačke. Prodavnica zdrave hrane za mačke koju si spomenuo je mnogo bolji izbor jer je skoro sve što možeš da kupiš u prodavnici zdrave hrane čistije nego sličan proizvod koji se kupuje u običnim prodavnicama. Bez obzira na to, ja se i dalje zalažem za to da mesojedi, poput pasa i mačaka, treba da jedu sirovo meso. Ako praviš promenu, samo je postepeno sprovedi tokom tri meseca i to neće uznemiriti sistem varenja tvog mačka.

Ja nisam glavni čuvar svojih ljubimaca i zato evo par reči od Aniše Džons, master herbaliste, načelnika kontrole kvaliteta dr Šulcovih biljnih lekova i čuvara ljubimaca porodice Šulc:

Dragi Brent,

Nemoj da hraniš svog mačka nikakvom suvom hranom ili hranom sa zrnevljem ili ugljenim hidratima. Mačke ne mogu dobro da metabolizuju šećer i to kod njih izaziva probleme sa šećerom, slabi ih i izaziva više vrsta bolesti. Takođe, ne predlažem da se mesojedi slobodno hrane. Hranite ih samo JEDNOM dnevno i ne ostavljajte im hranu da se sami hrane. Usled ovoga će postati mršaviji, škrtiji i ZDRAVIJI. Kao i kod ljudskih životinja, MAST IZAZIVA BOLESTI i UBIJA. Možeš hraniti svog mačka (ili psa) samo sirovim mesom ili možeš da praviš hranu sa iseckanim sirovim mesom i hranom poput jaja i ribe. Psi mogu da jedu neko krmno bilje (bilje sa dosta vlakana) poput ostataka od zrnevlja. Gledaj, ja sam vegan i ovo što ti pričam mi je donekle odvratno, ali sam utvrdila da mačke i psi nisu vegani. Naravno, možeš od svake životinje da napraviš vegana, ali ovo što ti govorim je zasnovano na onome što sam videla: sirovo meso je najbolja i najzdravija hrana za njih, i na dr Šulcovoj klinici i u našim životima.

Takođe, vodim računa i da moji psi poste jednom nedeljno tako što im dajem svežu kost. Tog dana oni dobiju samo kost bez ikakve hrane.

Post je dobar za mesojede kao što je dobar i za ljude. Svakom telu je potreban odmor s vremena na vreme. Ponavljam, većina ljubimaca je nezdrava i postaje bolesna, poput ljudi, zato što su predebeli.

Želim ti srećno lečenje tvoje mačke!

Aniša

Stvori moćno zdravlje!

                                          – dr Šulc

Ostavi komentar

7 Komentara

 1. Koliko dugo se smije koristiti čaj i tinktura za plućne bolesti pa da se napravi pauza ili se smije koristiti uvjek bez pauze Hvala

 2. Da ovaj covek zna ista o mackama, ne bi napisao ovakvu glupost! Cista iymisljotina. Beli luk je izuzetno otrovan za macke i za njih moze biti smrtonosan, to zna svaki veterinar, a i osoba koja je ikad u zivotu imala macku. Ja ne mogu da verujem da neko veruje u ove bajke….

  • Jeste li nekad videli mačku koja se otrovala od belog luka?

  • Valentina says:

   Draga Marina ja bih ti preporucila da procitas knjigu dr Ricarda Sulca .
   Kada je procita shvatices koliko je tvoj komentar moze u jednoma trenutku da bude od zivotne vaznosti,jer iskustvo i znanje dr.Sulca su izlecili na hiljade ljudi i zivotinja od najtezih neizlecivih bolesti.
   Zelim ti sve najbolje.

Ostavi komentar