avg
02
2017

Dr Šulc: Tumor na bešici je nestao!

Izvor slike

PITANJE:

Dragi dr Šulc, zdravo i hvala vam na mogućnosti što mogu da vam pišem direktno! Imam veoma hitno pitanje vezano za ELIMINACIJU! Moja porodica je već oko 10 godina obožavalac dr Šulca. Sprovodili smo razne programe čišćenja i preporučivali smo vaše proizvode prijateljima “koji hoće da čuju”. Moja ćerka sada ima 9 godina, a pre godinu dana je imala tumor na bešici.

Ultrazvuk je pronašao tumor i postoji slika koja to dokazuje. Ona je imala mnogo URI-ja (infekcija urinarnog trakta) i skoru infekciju bubrega. Rečeno nam je da odemo u dečju bolnicu u Sijetlu i imali smo zakazan termin četiri nedelje kasnije. Prvu stvar koju smo uradili je to da smo je stavili na petodnevni program čišćenja bubrega (predlog autora bloga – 5-odnevni program čišćenja organizma). Moj muž i ja smo već koristili programe čišćenja pre toga, ali naša deca nisu. Nagovorili smo uplašeno dete od 8. godina da počne sa programom čišćenja.

Bila je neverovatna! Ona je bolje podnela program čišćenja od mog muža i mene! Nismo mogli da verujemo! Ona bi uzela svoju dozu Detox formule (predlog autora bloga – Detoks formula) sa malo soka od belog grožđa i rekla: “Ništa strašno!” Četiri nedelje kasnije u dečijoj bolnici u Sijetlu, možete pretpostaviti, nakon iscrpnih testova, polip/rast/tumor… JE NESTAO! Doktor mi je pokazao snimak ultrazvuka koji sam joj donela i na njemu se videlo da ga više nema!

Rečeno mi je da idem kući i da budem zahvalna! Ušla sam u auto koji sam iznajmila i zaplakala sam sa olakšanjem! A sada moje hitno pitanje. Ona ima zatvor! Pre četiri dana je rekla da je boli stomak. Ležala je na kauču celo popodne bez apetita. Rekla je da je kakila “tvrde loptice” dan ranije. Odmah samo joj dali nešto #3. Sledećeg jutra sam joj dala pola #1. Zatim jedan ceo #1, a danas dva #1. Njen bol u stomaku je skoro nestao, ona je umorna i bez apetita. Danas je imala groznicu. OČEKUJEM džinovsku kaku. Nisam je ostavljala samu; čak sam joj dala da pije ricinusovo ulje, i dala sam joj čepić. Bilo je malo proliva, ali ništa ozbiljno. Dobrog je duha, ali koliko još treba da čekam? Čitala sam o tome da treba da potražim lekarsku pomoć, ali se plašim da će samo sedeti u bolnici čekajući umesto da bude kod kuće. Brinem se zbog groznice i gubitka apetita. Teram je da uzima jedan SuperHrana napitak dnevno, plus voćne smutije i vode, vode, vode. MOŽE NEKI SAVET? Hvala vam puno,

  –  Trejsi, H, Sitka, Aljaska, SAD.

ODGOVOR:

SVAKA ČAST NA ODRAĐENOM POSLU, rešili ste se ćerkinog tumora i izlečili tumore. SVAKA ČAST MAMA!

I svaka čast ćerki! Ona je nadahnuće svima nama. Petodnevni program za bubrege i detoksikaciju bešike nije ništa strašno. Mislim da je to program najboljeg ukusa i najlakši od svih mojih Detox programa. Slažem se sa vašom ćerkom kada kaže: “Ništa strašno!”

To je do nas odraslih. Mi ne posmatramo stvari na jednostavan način. Mi pravimo VELIKU FRKU od jednostavnog petodnevnog Detox programa, a nema potrebe za tim. Deca, sa druge strane, posmatraju stvari onakve kakve jesu – konzumiranje nekih tečnosti – i ne mogu da provale zašto se oko toga stvara tolika frka. Mnogo mi je lakše da se nosim sa većinom svojim dečjih pacijenata nego sa mojom odraslom decom.

S druge strane, samo zato što ovaj program nije ništa strašno, nemojte da potcenjujete njegovu MOĆ i EFIKASNOST. Koristim ovaj petodnevni program za detoksikaciju bubrega na mojoj klinici i pomogao je mojim pacijentima da izleče najtvrdoglavije i najbesnije infekcije bubrega i bešike. Do sada je uspešnost ovog programa 100%!

Što se tiče uklanjanja tumora na bešici, sve što mogu da kažem je da NIKAD ne potcenjujete moć lekovitog bilja kada je u pitanju čišćenje i lečenje tela, i NIKAD ne potcenjujete isceliteljsku moć ljudskog tela kada je srećno.

 Pričao sam o ovome i ranije…

Vaše telo može da se samo izleči od BILO ČEGA, od BILO KAKVE BOLESTI, od BILO KAKVOG OBOLJENJA. Sve što treba da uradite je da PRESTANETE da radite ono što vas čini bolesnim i da POČNETE da radite ono što će stvoriti moćno zdravlje!

OK, a sada nešto o njenom zatvoru…

VLAKNA

Potrudite se da njen program ishrane bude bez hrane životinjskog porekla, jer SVA hrana životinjskog porekla NE SADRŽI VLAKNA! Gore od toga, ona je lepljiva, gusta i stvara zatvor. Da biste uvećali njen unos VLAKANA, dodajte kašiku mog HerbaMucil Plusa u njen jutarnji voćni smuti i SuperHrana napitak (predlog autora bloga – Super Obrok Plus).

TEČNOST

Konzumiranje dosta vode i tečnosti, baš kao što ste uradili je čudesno! To će sprečiti dalje infekcije bubrega ili bešike i takođe će popustiti bilo kakav zatvor, koji je često izazvan običnom dehidratacijom. Veliki crevni posao je izvlačenje tečnosti iz fekalne materije, i ako ne konzumirate dovoljno tečnosti, i ako fekalne materije nemaju dovoljno tečnosti, to dovodi do dehidratacije i suvoće u crevima, što je veoma teško eliminisati.

LEKOVITO BILJE

Deca uvek treba da počnu sa mojom Crevnom formulom #3. To je dečji biljni čistač creva dobrog ukusa. Ako to ne radi, nakon povećanja doze nakon nedelju dana, onda pređite na moju Crevnu formulu #1 (predlog autora bloga – Creva #1), kao što ste uradili, tako što ćete povećavati dozu svaki dan dok ne vidite rezultate, kao što ste vi videli. Na kraju ćete videti rezultate!

ZABORAVITE na ricinusovo ulje, mineralno ulje ili bilo kakva ulja, i ZABORAVITE čepiće!

Klistir je zakon!

KLISTIR

Klistiri su bili skoro tabu tokom 1950-ih u našem društvu. Međutim, oni su jednostavno, lako i brzo rešenje za zatvor. Jednostavan rektalni klistir će izbaciti sve što se nalazi u rektumu, i često će stimulisati celo debelo crevo da se pokrene, i tom prilikom se prazni celo debelo crevo. Složeniji klistir je isto jednostavan za sprovođenje, i SVI treba da znaju kako da ga sprovedu, posebno SVAKI RODITELJ!

Ponavljam, klistiri su zakon!

NAPOMENA: Neka deca jedu dosta manje hrane od nas, posebno probirljiva deca, tako da njihova kaka neće biti velika. Nemojte zagledati u WC šolju i tražiti da bude puna fekalija; najčešće ćete naći samo nekoliko manjih komada. To ne znači da ona ima zatvor.

Ako ide u WC bar jednom dnevno, ja bih je vratio na Crevnu formulu #3, osim ukoliko ne uzima dve ili više Crevnih formula #1.

Što se tiče gubitka apetita, ne bih brinuo o tome. Kada se deca ili bilo ko drugi, ne osećaju dobro, posebno kada imaju zatvor, to je prirodan proces jer telo potiskuje glad.

Što se tiče groznice, pretpostavljam da je njeno javljanje samo slučajnost. Ali u ekstremnim zatvorima, groznica ili bol u stomaku mogu biti znak upale slepog creva ili neke crevne infekcije. Ako se bol javlja uglavnom u delu stomaka gde se nalazi slepo crevo (nacrtajte liniju između njenog pupka i kuka, i sredina ove linije je mesto gde se često nalazi bol u slepom crevu), onda neće biti štetno da počnete da sprovodite moju rutinu za slepo crevo. Pročitajte o ovome u knjizi 5-odnevni program čišćenja creva. Knjiga će se učitati i možete je pročitati tu ODMAH, onlajn i BESPLATNO! 

Tako sam srećan da čujem da ste upotrebom nekoliko biljaka i upotrebom svog zdravog razuma bili sposobni da pomognete svojoj ćerki da se izleči prirodnim putem, da se reši tumora i što je najvažnije, da izbegne operaciju bešike. SVAKA VAM ČAST NA IZLEČENJU!

  – Dr Šulc

Ostavi komentar

2 Komentara

  1. Dobar dan, kazite molim Vas, da li je moguce da u toku 30-dnevnog ciscenja organizma, izbijaju bradavice? Da li je i to jedan od nacina na koji se telo cisti?

Ostavi komentar