sep
23
2013

Grlo-biljna formula za krajnike i grlo u vidu spreja

SASTOJCI

Koren ehinacee (Echinacea purpurea – radix), Beli luk (Allium sativum), Ljuta paprika (Capsicum annuum), List nane i eterično ulje nane (Mentha x piperita).

KAKO OVA FORMULA RADI

Sprej za grlo i krajnike je najbolji način da se branimo od mikroorganizama. Ova formula će takođe da ohladi i umiri grlo i krajnike, odmah! Na prvi znak sezonskog napada mikroorganizama, isperite grlo i progutajte ovu formulu da ugasi vatru!

Ehinacea u kombinaciji sa belim lukom, najjačim prirodnim antibiotikom, čini snažan tandem koji postiže odlične rezultate u jačanju imunog sistema i uništavanju svih štetnih mikroorganizama. Nana, bogata etarskim uljima, osvežava i hladi obolelo područje delujući kao antiseptik, najviše zahvaljujući mentolu koji je njen sastavni deo.

NAPOMENA: Krajnici i treći krajnik su deo vašeg imunog sistema. Kada su otečeni ili upaljeni, to znači da su napadnuti od strane nekih štetnih mikroorganizama, i da je vaš imuni sistem u akciji (odbrane). Savremene medicinske knjige naglašavaju važnost krajnika u održavanju imuniteta, i iznose argumente protiv vađenja krjanika.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA

Lekari se slažu da grip i većina prehlada počinje u vašim sinusima i grlu. Potom, kapljična infekcija se sliva nadole i inficira pluća, i vi zaista postanete bolesni. Ako možete zaustaviti infekciju rano – dok je još u grlu – vi ćete sebe poštedeti mnogo bola i patnje. Biljna formula „Grlo“ vam daje ono što vam je potrebno de se vaše telo prirodnim putem bori protiv prehlade i gripa.

NAČIN UPOTREBE

Od 4 do 6 puta dnevno naprskati u par navrata predeo grla i krajnika. Ukoliko postoji jaka akutna infekcija, formulu možete koristiti na svakih 30 do 60 minuta. Pre upotrebe promućkati sadržaj bočice.

NETO MASA

50 ml

ČUVANJE

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA

Neograničen.

GRLO – BILJNU FORMULU ZA DEZINFEKCIJU, ZAŠTITU I UMIRIVANJE GRLA I KRAJNIKA možete da nabavite putem naše e-prodavnice ili putem telefona (+381) 061/166-2577.

Ostavi komentar

10 Komentara

 1. Postovani,
  Da li sprej moze da se koristi na pocetku i u toku trudnoce? Hvala, pozdrav

 2. Sta mi preporucujete za hronicno uvecan krajnik? Hvala.

 3. Jelena lukic says:

  Da li je ovo sprej za upaljen treci krajnik? Ako ne, mozete li me uputiti sta i gde da trazim
  Hvala,
  Jelena

 4. Postovani ja sam ovaj sprej narucila za kandidu u grlo pa jtjela sam da vas pitam kolko duze smem da ga kotistim
  Hvala na razumevanju

 5. Pozdrav,
  da li ovu formulu mogu koristiti djeca od 3 godine i koliko dugo?
  Kako mogu naručiti proizvod, iz Sarajeva sam.
  Unaprijed hvala
  Srdačan pozdrav

  • Formulu mogu da koriste mala deca, nije opasna po njih nikako. Samo što je sam način korišćenja iste otežan jer se radi o maloj deci koja ne vole tako jake ukuse.
   Formulu za BiH probajte da nabavite preko telefona za BiH u sekciji KONTAKT.

Ostavi komentar