okt
07
2014

IMUNO #2 – supertonik za jačanje imunog sistema

Untitledip['

Zapremina: 200 ml
Sastojci: beli luk (A. sativum), crni luk (A. cepa), đumbir (Z. officinale), ren (A. rusticana), ljuta aleva paprika (C. annuum).
Dejstvo: Pojačava imunitet, ima snažno antibakterijsko dejstvo, naročito delotvorno kod prehlada.
Način primene: Koristi se od 1 cajne kasicice 3 puta na dan do jedne supene kasike na svakih pola sata u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta.
Cena: 690 din

Imuno # 2  su kapi ( tinktura ) koje su jako delotvorne kod prehlada, virusa, upalnih procesa, podstiču imuni sistem da što pre ozdravi. Ovaj preparat je gorivo za vaš imuni sistem koji je u stanju bolesti. Biljke kao što su beli luk, crni luk, ljuta paprika, đumbir, ren su od davnina poznati kao najbolji prirodni lekovi a sada sve te biljke u velikoj dozi imate u preparatu imuno # 2. Razlika između preparata imuno # 1 i 2 je u sastavu , takođe imuno # 2 je sa jabukovim sirćetom i može da se konzumira u većoj meri. Ima trenutno dejstvo i stvara osećaj trenutnog poboljšanja. Može se piti sa vodom, sokom ili čajem ili koristiti kao preliv u salati. Dnevna doza je: 1 čajna kašičica 3 puta dnevno, do 1 supene kašike na svakih 30 minuta u zavisnosti od stanja pacijenta.  Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

Imuno # 2 formula je cuveni supertonik Dr Ricarda Sulca koja spada u grupu formula za jacanje i dizanje imunog sistema.Pored neizostavne imuno #1 formule na bazi neprikosnovene ehinace,koja predstavlja temelj i osnovu lecenja kod tezih i “neizlecivih bolesti”,ova formula moze da se koristi po potrebi i narocito je delotvorna kod prehlada i ima  izrazitio snazno antibakterijsko dejstvo pored njene osnovne funkcije jacanja imuniteta.

-Koristi se od 1 cajne kasicice 3 puta na dan do jedne supene kasike na svakih pola sata u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta.Dozu kratko zadrzati u ustima ,blago grgoljiti promesati po desnoj i levoj strani pa sve do grkljanja pa tek onda blago pustiti niz grlo.

-Promuckati pre upotrebe.Moze se pomesati sa vodom sokom ili mlakim cajem.

ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi,na tamnom mestu,van domasaja dece

ROK TRAJANJA: Neograniceno.

Ostavi komentar

7 Komentara

  1. A koliko dana se pije tinktura, recimo kod srednje jake prehlade. Ima samo 200 ml i kad se uzima par puta po malu ili veliku kasiku, verovatno traje tek koji dan.

    • Tinktura se pije dok ne ozdravite. To je u potpunosti individualno, ali bilo bi dobro da se uzima prvih 5 dana prehlade. Može da se popije i za jedan dan, ili za nekoliko dana (3-5).

  2. Nigdje nemu tačno da vidim kako izgleda aleva paprika( C. annuum), Molim vas dali mogu doibiti više info. o ovoj papriki. Hvala.

    • Kao i svaka ljuta papričica crvena mala ili duguljasta zelenkasta a može i da bude u samlevenom obliku u zavisnosti od sezone.Mi koristimo jako ljute paprike-habanero ili neku drugu vrstu zavisno koja je trenutno na raspolaganju,ne koristimo domaće paprike koje su mnogo slabije od pomenutih.

  3. Kako mogu da narucim ovaj proizvod i dali je namenjen deci i od kok uzrasta? Hvala

Ostavi komentar