avg
08
2016

Iskustvo izlečenja hašimoto tireoiditisa

tiroid 2

Da počnem od početka……Hahah. Pošto mi je dosadilo da se lečim tj. ne lečim klasičnom medicinom istraživala sam na internetu, kako bi još mogla pomoći sebi, pošto mi nije odgovaralo da pijem lekove, inače letrox za lečenje hašimota, jer nije davao nikakve rezultate, a ja sam sve više bila iznemogla – umorna depresivna i ostalo. Našla sam na sajt tinkturedrsulca.com pročitala i privuklo me je to što garantuju izlečenje, mada sam uvek znala da je ključ za izlečenje u nama samima samo nam trebaju prave informacije i prirodni stimulansi da dođemo sebi, ozdravimo i nastavimo normalan zdrav zivot. Pozvala sam, poručila tinkture, potom preuzela tinkture i program lečenja, spremila sve u kući za tok lečenja i bila uporna i odlučna. Sustina je voleti sebe, pomoći sebi, a telo posle daje neviđenu zahvalnost za dati trud.

Započela sam lečenje 07.06.2014 naravno prvo sa ispijanjem sokova, koji su mi neverovatno prijali i dali mi neviđenu energiju, tinkture su odlične daju snagu, volju i osećaj da si siguran i na pravom putu. Osećala sam da mi telo zahvaljuje, imala sam par dana krize u vidu umora i gubitka snage, ali tada sam gledala da odmaram, opuštam se i kada to prođe osećala sam se odlično. Bila sam vedrija, ispunjenija srećnija. Kada je prošao post na sokovima krenula sam sa presnom hranom, kombinovala sam istraživala i usavršavala se.

Sada je prošlo 3 meseca, kako sam 100% na sirovoj hrani osećam se odlično, tegobe koje sam osećala su se skroz povukle. Sada živim potpuno drugačiji život, počela sam da šetam, vežbam, boravim na suncu i sve to mi prija. Potpuno sam ušla u celu tu priču – planiram da završim i seminar za presnu hranu i voditelja radionica, da svoje iskustvo podelim sa drugim ljudima i da ja nastavim da uživam u sebi i zivotu.

Svesna sam da je sve uzajamno povezano ako se odlučite morate proći kroz ceo proces izlečenja sve je bitno, budite uporni i istrajni i telo će vam samo zahvaliti kada ga napunite zdravim navikama i hranom. Tinkture su odlične i preko potrebne, jer one ubrzavaju ceo proces izlečenja. Verujte u sebe i uživajte u sebi i drugima i životu uopšte, živite, a ne životarite, ako sam mogla ja mozete i vi. Podrav za sve .

Daliborka T., Beograd, Srbija (33 g)

Ostavi komentar

1 Komentar

  1. Dragica says:

    Poštovana Daliborka,
    da li se još uvek lečite klasičnom medicinom, da li i dalje pijete letroxom i kakvi su vam hormoni?
    Hvala!

Ostavi komentar