avg
12
2016

Iskustvo izlečenja Kronove bolesti prirodnim putem

ffee2447b152494b43d9816faaea83c8_XL
Zovem se Aida imam 39 godina, posljednjih 13 godina živim u Norveškoj. Imam sina koji je sad 11 godina star i kojemu je prošle godine u februaru dijagnosticirana „Kronova bolest“ . Mrzim sam naziv ove bolesti!!!!!

O patnjama i mukama bih mogla da pišem danima koje smo proživjeli. Pokušaji doktora da mu pomognu bili su na samoj nuli!! Od toga da su ga drzali 3 mjeseca bez hrane samo na flasicama koje su pak bile na bazi mlijeka, pa tablete od kojih je počeo da osjeća bol u zglobovima i jos puno toga, uglavnom bivao je sve lošiji da je na njemu ostala samo kost i koža 🙁 🙁 🙁 .

Bacili smo tablete, ali više nismo znali šta dalje, proljevi i bolovi nisu prestajali… A onda smo na netu pronasli knjigu Dr. Šulca koju sam danima čitala, a onda uz Boziju pomoć smo stupili u kontakt sa g. Boškom koji nas je uputio šta da radimo i uvjek nam bio pri „ruci“ kada smo bili u nedoumici.

Elem, naš sin se danas bavi aktivno fudbalom, prvi je na listi kad je izdržljivost u pitanju na treninzima, nema bolova, nema proljeve, raspoloženje se vratilo pa čak i bolje samopouzdanje, u školi sve postiže, apetit mu nikad nije bio bolji!! Bukvalno ne mogu ga nahraniti 🙂 .

Doktori su šokirani zadnjim testom, jer ne pokazuje ni upale niti ništa sto bi im ukazalo da je bolest prisutna!! Da sam ih slušala, doktori bi mi bukvalno uništili dijete, njegov cijeli zivot, a i moj. Korstio je „creva 2“ formulu uz sokove, a poslije prešao na sirovu hranu. Praktikovali smo da radi tople i haldne tuseve i to je to!! Rješili smo problem 🙂 , s tim da smo se trudili da je često u prirodi i da ga raspoložimo na sve moguce načine… Mozete li zamisliti da norveški doktori koji se smatraju najboljima kada su crijeva u pitanju nisu znali ili nisu željeli naći rješenje…

Vi koji čitate ovo, neka vam Bog prosvijetli razum da shvatite da lijek i izliječenje nisu kod doktora nego kod vas samih… Trazila sam lijek svugdje, a nisam znala da mi je tako blizu… Zelim vam svu srecu Aida.

Aida T., Norveška (39g)

Ostavi komentar

3 Komentara

  1. Poštovani,

    mogu da potvrdim ova pisanja jer sam se na isti način izliječio od Kronove bolesti. Sve informacije o detaljima možete dobiti na telefon (+387) 065/652-077.
    Srdačan pozdrav

Ostavi komentar