avg
19
2013

Istina o PAP testu!

968783_481923048557730_1154794241_n

„PAP TESTOVI SU OSMIŠLJENI DA BISTE VIŠE PUTA IŠLI KOD LEKARA.” Ovi testovi uopste ne štite zdravlje žena. Oni prisile žene ili da rade biopsiju ili operaciju nad matericom i pre nego što se javi bilo kakav problem. Sam PAP test može da izazove takvu upalu organa da ćete loše proći na sledećem istom takvom PAP testu…
Oni se dele na pet kategorija: 1, 2, 3, 4 i 5. Kategorija 1 je ništa, znači da ste dobro. Kod kategorije 2 ginekolozi vam kažu: „Pa znate kako je, ima ovde jedan problem”. Sve preko kategorije 2 znači da je prisutno zapaljenje. Pritom, ovde se ne radi o fazama razvoja raka, već kategorijama PAP testova. Takvo zapaljenje može nastati zbog jednog polnog odnosa, kada penis udari u matericu. Zapaljenje može dalje nastati od lošeg tampona. Ili samo od uzimanja antibiotika koji su doveli do pojave manje gljivične infekcije…
Vi čak ne znate ni uzrok zapaljenja, a lekar vam već kaže: „Pa, došlo je do zapaljenja, bolje da idemo dalje. Hajde da uradimo biopsiju”. Nekada je biopsija značila „uzimanje malog dela tkiva”. Sada se radi neka „kupasta biopsija”, koja podrazumeva zamrzavanje i zatim odstranjivanja dela grlića materice.

Dr Šulc kaže: „MOJE MIŠLJENJE JE DA ŽENE NIKAD NE TREBA DA RADE PAP TESTOVE. TO JE SAMO NAČIN DA GINEKOLOZI ZARADE NOVAC!“

– Oni odstranjuju ceo vrh grlića materice, pa onda pomisle: „Pa što bih radio biopsiju? Verovatno ćemo naći rak. Bolje je da odstranimo ceo grlić, i tako odjednom uradimo dva posla. A ako ne uradimo, vremenom će verovatno dobiti rak.”

Ako bi ta žena posle pet godina otišla na pregled i uvidela da ima rak, mogla bi da tuži lekare zbog nepravilnog lečenja u slučaju da nisu uradili biopsiju. Tako da lekari imaju opravdanje da urade pun postupak.
Kod mene je dolazio veliki broj žena koji je prošao tu proceduru samo zato što su na PAP testu imali kategoriju dva. Recimo, prosečna žena koja dođe kod mene misli da ima rak zato što je na PAP testu imala kategoriju dva. Ja onda njoj dam medicinsku literaturu da pročita šta piše o kategoriji 2 PAP testa, gde piše: „Upala materice”. Pa znate kako, možete povrediti ruku, i odmah dođe do upale. To je sve što to znači. Rekao bih da 99% žena koje čitaju ovo nemaju rak, već samo upalu.
Čak i kategorija 3 na PAP testu ne znači da imate rak. To samo znači da je prisutna upala opasnija i da postoje ćelije koje su potencijalno ćelije raka. Dakle, i dalje ne znači da imate rak. Kategorije 4 i 5, naravno, znači da postoje ćelije raka. Međutim, kod mene je dolazilo na stotine žena sa takvom dijagnozom koje su se izlečile pročišćavanjem i detoksikacijom tog dela tela. Ipak, retki su slučajevi žena sa kategorijom 4 i 5, pošto čim dostignu kategoriju 2 ili najviše 3, lekari već urade biopsiju ili odstrane grlić iz materice. A taj grlić jeste ulaz ili vrat materice. To je njen otvor koji mora da se proširi kada se žena porađa.
Tako da gore opisani postupak može samo da NEGATIVNO UTIČE NA VAŠU BUDUĆU TRUDNOĆU I POLNE ODNOSE, kao i kontrolu rađanja ako koristite kontraceptivno sredstvo, i mnoge druge probleme. Naravno, tu je i opasnost od upale i oboljenja koje može dovesti do nastanka raka.

Kategorije: Fizički otrovi Tagovi:

Ostavi komentar

13 Komentara

 1. Prešla sam na vegetirjansku hranu sada će da bude godinu dana, uzela sam vaše proizvode za čišćenje creva, to sam odradila, pre 6 meseci sam bila kod ginekologa svoga, rekao mi da imam ranicu na grliću a imam je posle porođaja već 17 godina, radio mi papa test pronašao II, kaze da nije strasno, nisam panicarka, rekla sam ok.
  Prošlo je 6 meseci od tada ja sam danas išla kod njega opet, rekoa mi da ranice više nema da sada kao postoji neki mitiser(tumorcic) na grliću materice u obliku zrno bibera, i iznad toga nekakva fleka, predlaže mi spaljivanje sa garancijom da će sve da sredi, pa pitam vas dali to može prirodnim putem?

 2. BOGU vjerujte. BOG daje zdravlje duši i tijelu, besplatno. BOG je istina, put i život. BOZJI BLAGOSLOV vam želim!

 3. Jasmina says:

  Na ginekoloskom pregledu mi je utvrdjeno da imam ranicu i da mora da se spali jer je velika. Kakvo je to „spaljivanje“, i dali da pristanem da mi se to uradi?
  Imam i vodenu cistu na jednom jajniku. Pre 10-ak god. sam imala operaciju na jajnicima, neke dermoidne ciste su mi otklonjene.

 4. Ovako papa test dobar samo na rezlutatite od nego ima leukocitii vo prodolzenie kandida.Doktorka me praka na dopolnitelni brisevi klamidija mikoplazma i ureoplazma.Jel moguce ovi leukociti to da pokazuju?Imam samo jedan partner vec 15 godina a isto se odnosi i na njega koja e moznosta od ovia bolesti.Inaku pred 4 godini pravev mikrobioloski ispituvanje i bev negativna na ovie bakterii.

 5. Hvala puno..odavno sam čula za bijeli luk ali mene je i dalje strah da mi taj luk kroz grlić neuđe u matericu pa belajj..Nemam rak hvala Bogu,bar ja tako mislim jer idem na kolposkopiju i nikada nije pokazala ništa slično samo jaka upala 🙁 Pokušat ću ovo sa bjelim lukom sa zadovoljstvo samo molim vas da mi kažete može li ta čehna zalutati negdje pa da je nemogu izvaditi..Imate li kakav savjet još koji bi čaj trebala da pijem samo da ga ima kod nas..i takođe recite mi gdje vas mogu naći ili kako da vas kontaktiram za još savjeta..Unaprijed puno hvala 🙂

 6. Ako na PAPA testu vrlo često odnosno svaka četiri mjeseca imam ASCUS dali to spada u te grupe o kojima pričate i kojoj grupi (1 2 3 4 5 ) pripada ASCUS i koliko je to opasno..još da dodam da uvijek imam jake upale na grliću materice !

 7. Čitam ovo i da poludis. Vec 3 god idem svakih 3 mjeseca na PAP test i 2x godišnje Dysplasie . PAP je od ove godine III a bio je IIID . Moram dodat da sam 1988 operirao maternicu i da sam zračena od čega su mi ostali oziljci u vagine a i u analnom djelu i to sluzi. Doktori kažu da nema lijeka za to vec da ce to moj imuni sistem da odbrani. Uz to uzimam vec godinama OVESTIN kremu koju moram 2x tjedno unositi. I poboljšanja nema. Kakvo prirodno liječenje postoji? Kad kažete da ne treba da se radi PAP test??? Hvala!
  Marija

 8. Doslo je vreme da se lekarima vise NE SME verovati jer takvih bizarnih slucajeva lecenja ima da je to neverovatno-doktor koji zeni radi carski rez i zasije u zeni svoje instrumente,da bi se to posle videlo na ultra zvuku i kao tako strucan jos radi-SVAKI KOMENTAR JE SUVISAN. Samo da nam uzimaju pare DEFINITIVNO JE TACNO

Ostavi komentar