jul
10
2016

Kako da vam kupatilo prirodno miriše danima?

tp

Još jedan koristan savet posvećen održavanju čistoće u kući. Ovaj put – osveživač vazduha za wc i kupatilo. Znamo da postoji posebna potreba za održavanjem svežeg zraka u ovoj maloj, ali vrlo važnoj prostoriji.

U kupatilu možete imati super prirodnu aromu, a ne onu veštačku. Ovaj prirodni osveživač, bez ikakve hemije, jednostavan je “trik” i verujemo da će se mnogima svideti. Miris će biti konstantan, što nije slučaj s industrijskim preparatima.

Pravi se brzo i jednostavno. Kako biste osigurali konstantni miris svežine u wc-u i kupatilu, za ovaj prirodni osveživač  biće potrebno:

– rola ili role toalet papira
– eterično ulje (po vašoj želji)

Ništa više!
Sve što je potrebno, to je da nekoliko kapi vašeg omiljenog eteričnog ulja nakapate na unutrašnju stranu role, na koju se namotava papir. I to je to! Jednostavno, ne može biti jednostavnije, a miris će biti prisutan u prostoriji dok ne potrošite rolu papira.

Možete eksperimentirati s različitim uljima. U kupatilima, često je jedna rola na držaču za papir, a druga stoji na polici u kupatilu.
Na obe role stavite po nekoliko kapi eteričnog ulja. Miriše fenomenalno!!! Posebno kad odmotavate wc papir… To vam je kao kombinacija 2 u 1. Pored osvežavajuće arome i prirodnog mirisa u kupatilu, dobit ćete i mirisni toalet papir.

Ostavi komentar