avg
09
2013

KAKO IZLEČITI RAK DOJKE!

Slika

Rak dojke je veoma često zloćudno oboljenje koje se najčešće javlja kod žena. Uopšteno gledano ovo oboljenje je takođe i jedno od najčešćih oboljenja koje se javlja kod žena. Prema nekim statistikama došlo se do podatka da tokom života gotovo svaka sedma žena ima problem sa ovom vrstom bolesti. S obzirom da danas imamo velika znanja iz oblasti prirodne medicine ovaj problem možemo uspešno da lečimo i izlečimo bez obzira na stadijum u kome se bolest nalazi.

Klasifikacija kancera dojke

Prema klasičnoj medicini kancer dojke može da se klasifikuje u dve osnovne grupe na osnovu mikroskopske građe. Prva grupa je ona koju nazivamo „karcinom dojke in situ“ i u nju spadaju one promene i abnormalni rast ćelija koji se odvijaju u mlečnim kanalićima; Ovakvi tumori prema istraživanjima klasične medicine ne mogu da metastaziraju u okolna tkiva i ne mogu da pređu u okolne organe, ali često se dešava da oni sami prerastu u drugu grupu invazivnog kancera koji itekako može da metastazira.

Drugu grupu čini kao što smo već spomenuli invazivna vrsta kancera dojke, koji može da se širi iz mlečnih kanalića u okolno tkivo dojke. Osim toga ćelije invazivnog kancera mogu da se otkače od svog epicentra i putem krvi i limfe odu u neki drugi deo tela i na taj način stvore nove probleme. Mesta na kojima se uglavnom javljaju metastaze ove vrste kancera su limfni čvorovi pazuha i sredogruđa, pluća, jetra, kosti i mozak.

Uzrok kancera dojke

Uzrok kancera dojke u javnim krugovima se najčešće vodi kao nepoznat, ali takođe postoje i spekulacije da se radi o virusima, genetici, zračenjima i slično. Međutim, osnovni uzrok bolesti se zaobilazi u širokom luku. Zašto? Zato što kada bi široke narodne mase znale za uzrok kancera dojke, mnoge žene bi se lečile bez hemoterapije, citostatika, zračenja, a to nije mnogo interesantno, niti korisno za globalne monopoliste na polju „zdravstvene zaštite“.

Iz toga razloga znamo da ovaj članak neće izaći u „Novostima“, niti u „Blicu“, „Politici“ ili biti objavljen kao udarna vest na nekoj od lokalnih ili regionalnih televizija… Jer bi onda veliki broj žena pohrlio da se leči sa onim metodama i lekovima od kojih „nema puno koristi“ – sokovima, toplom i hladnom vodom, lekovitim biljem, oblogama, masažama, vežbama… Ako vam ovo nije najjasnije, postavićemo vam samo jedno pitanje: Da li ste znali da je beli luk koji možete da uberete u vašoj bašti i koji vas ne košta ništa, predstavlja jedan od najjačih antikacerogena u prirodi? Naravno, sintetički antikacerogeni ne mogu da se ravnaju sa ovim moćnim oružjem prirode i predstavljaju „lek“ koji je daleko manje efikasan u suzbijanju kancera, alii i daleko štetniji po organizam, jer imaju sijaset kontraindikacija za razliku od biljčice iz vaše bašte – belog luka.

Greške prilikom lečenja prirodnim putem i kompromitacija prirodne medicine

Najčešća greška koju žene prave prilikom lečenja kancera jeste upotreba određene metode (lekovita biljka, hidroterapija i sl..) pojedinačno u sprezi sa daljim upražnjavanjem već postojećih loših životnih navika. Dakle šta se dešava – obolela radi samo jednu od metoda prirodnog lečenja, npr uzima lekovito bilje ili radi hidroterapiju, a sa druge strane nastavlja sa lošim životnim navikama (cigarete, stres..). Ukoliko obolela osoba radi na sebi ovako delimično rezultati prirodnog lečenja, ne da će izostati, nego je vrlo verovatno da se situacija i pogorša.

Primer: Ukoliko radite firoterapiju (naizmenične tople i hladne tuševe) i pušite cigarete imaćete samo više štete nego koristi, jer će kancerogene i ostale štetne materije dospeti i u najmanju poru vašeg organizma. Tako ste na ovaj način uspeli da sebi napravite još veći problem.

Najviše obolelih žena se „leči“ upravo na ovaj način – pogrešan, i stoga rezultati izostaju bez izuzetka i nanosi se ogromna šteta prirodnom načinu lečenja. Širi se glas o „mlakim metodama“ lečenja prirodne medicine i zatvaraju vrata ozdravljenja pred mnogim ženama i devojkama, koje bivaju osuđene često i na smrt.

Za lečenje raka dojke pored CELOKUPNOG PROGRAMA LEČENJA (hidroterapija, masaže, tinkture od lekovitog bilja, pravilan odmor, post na cedjenim sokovima…)Dr Ričard Sulc je najčešće koristio KAŠNE OBLOGE od belog luka, bresta i vinobojke. Beli luk se pokazao kao RAZARAČ RAKA, brest kao dobar sastojak za kompaktnost kaše, a vinobojka za prečišćavanje limfnih kanala. U težimslučajevima je koristio i alevu papriku za zaustavljanje krvarenja.

Ova kombinacija prodire kroz kožu i RAZARA TUMORE koji se nalaze u unutrašnjosti dojke. Tumori u dojci se smanjuju i povlače, a krvni sistem ih izbacuje iz organizma. Oni tumori koji se nalaze na povrsini dojke pocinju da krvare i otpadaju od zdravog tkiva. Iz tog razloga u ovom slučaju se koristi i aleva paprika radi zaustavljanja krvarenja.

Odnos učestalosti tumora koji izbijaju na površinu dojke i onih koji se razvijaju u dojci je otprilike 50:50. Polovina njih ide kroz sistem, a druga polovina ne može. Bez obzira na to Dr Šulc uvek koristi iste kašne obloge. Ono što u ovom slučaju radite u cilju lečenja prosto stimuliše organizam i protok krvi na bilo koji način koji je tada moguć.

Pored ovoga vrlo je važno naglasiti da je neophodno da se žena bavi FIZIČKOM AKTIVNOŠĆU (jedna od onih koje Dr Šulc preporučuje je plivanje, alternativa plivanju su rotacione vežbe ruku – jer se tada posebno stimuliše rad limfnih kanala dojke), da radi JAKE MASAŽE (da osetite bol) radi podsticanja cirkulacije, toplo-hladano tuširanje, da vrši DETOKSIKACIJU ORGANIZMA putem biljnih tinktura i nosi prostran pamučni grudnjak ili da ga izbaci iz upotrebe.

Kada će nastupiti izlečenje zavisi od osobe jer su rezultati ove procedure dramatično balansirani i izjednačeni i reflektuju se samo od količine vremena koje neko odluči da posveti tome. Jednostavnije rečeno, ako radite 18-satni program, ako se pridržavate svih pravila iz CELOKUPNOG PROGRAMA LEČENJA možete očekivati ono što će konvencionalni doktori nazvati ČUDOM!

Dr Ričard Šulc kaže: „JA KADA LEČIM SVOJE PACIJENTE UVEK OČEKUJEM ČUDO!“

KAKO UZROKOVATI REGENERACIJU DOJKE?
Glavna stvar je u tome da se vodi zdrav način života i da se nastavi
sa brigom o dojkama. Drugim rečima, iste lekovite biljke imaju jedno dejstvo nad njima kada je tumor prisutan, a drugačije kada nije. Lekovito bilje koje se nanosi izvlači tumor i odstranjuje ga iz tela. Ali, kada nema tumora, one ne čine ništa. To je jedno od onih izvanrednih dejstava biljaka. Isto to lekovito bilje, kada se tumor naprasno odstrani, neće više imati isto dejstvo. I onda, samo nastavite da ga koristite dok ne budete 100% sigurni da je sve nestalo i ozdravilo. Nakon toga, i dalje nastavljate sa masažom i sa hidroterapijom, što naravno, dovodi krv i čini da se tkivo obnavlja. ISTI PROGRAM KOJI UNIŠTAVA I ODSTRANJUJE TUMOR LEČI I OBNAVLJA DOJKE. Pored ovoga kao veoma korisne biljke prilikom zalečenja rana i regeneracije tkiva pokazale su se obloge od gaveza, bresta i aloe vere.

ZAKLJUČAK: Ukoliko dozvolite sebi da vam konvencionalni doktori izvrše odsecanje dojke, a nastavite da živite nezdravim načinom života, naći ćete se u još težoj situaciji jer sa odstranjivanjem tkiva, ne samo da cete izgubiti deo svoga tela i lepotu svojih grudi, nego i deo limfnih kanala koji predstavljaju kanalizacioni sistem naseg tela, odnosno tkivo koje se nalazi u blizini neće moci pravilno da se pročišćava i stoga vam preti još veća opasnost od novog obolenja koje necete moci prirodnim putem da izlečite.
Stoga uzmite stvar u svoje ruke i krenite jos danas!
Opširnije o ovoj temi i PRIMERIMA ŽENA koje je dr Ričard Šulc izlečio pročitajte ovde (str 117-122)

Kategorije: Lečenje Kancera Tagovi:

Ostavi komentar

7 Komentara

  1. Nicoleta says:

    Pozdrav. Odskoro mi se pojavila cista velicine oraha, tvrda i bezbolna. Posle ultrazvuk sam dobila terapiju antibiotike kako bi se povukla ukoliko nece sledi izvlačenje tecnost iz ciste sa spricem sto mi nije radosna ideja. Procitala sam pdf lečenje neizlečivih bolesti. Zbog vrsta posla kojim se bavim ne mogu da postim na sokove ali jedem svakog dana beli luk obracam pažnju posebno na hranu pijem ogromne kolicine caja od razlicitijh travka (katalion matticnjak divizma hajducka rastavic i mnogo druge,stavim obloge od gaveza i imam vinobojku pri ruci medjutim u i ako sam citala pdf ne mogu se jos za nju odluciti da je koristim. Recept nije mi jasan zapravo deo o lecenju bolesti dojke je manje bogatii od drugijh dela slabije opisane nacin lecenja. Zanima me tacno koliko vinobojke mogu koristiti. Sve textove na koje sam naisla o njoj tvrde da je otrovna ( i gavez je stetan za jetru koriscen u vecem dozama oralno to znam ali nijednom me nije izneverio za spoljasnu primenu) ali biljku vinobojku nisam nikad koristila ,kazem imam je pri ruci znam da je ona jedintven lek upravo za moj problem ali se ne mogu odluciti jer ne znam tacno kako smem da je koristim. Da li me mozete mozda savetovati ? Bila bih vam veoma zahvalna. Hvala unapred.

  2. Preventivno sam uzimala medicinski petrolej neki 50 dana,on ubija celije raka i Tumore,vazno je da se mjeri alkalitet organizma sa ph stapicima Koje mozete uzeti u apoteci.Tijelo nesmije biti kiselo nego alkalno odnosno bazno.Rak nece u bazno tijelo.Obratite paznju na alkalne namirnice, a vrlo se brzo tijelo alkalizira sa aodom bikarbonom.Treba biti oprezan i ne pretjerati,jer i prealkalno tjelo je opasno.Mnogo uspjeha zelim svima koji imaju ovakve Probleme…a ima i Klinika u svicarskoj koja lijeci rak na biljnoj bazi .Zove se SANTA CROCO.Lijep pozz za sve

  3. Prosla sam post na sokovima, celokupni tretman po dr Sulcu , naravno jos uvek sam, iskljucivo sveza sirova hrana, idem u teretanu, ne pusim, vec 8 meseci je tako, ali se tumor nije povukao. Ima li neko iskustvo kada se povlaci ? Ili nema pravila

  4. da li se kod vas moze nabaviti vinobojka i brest? I da li moraju biti svezi?

Ostavi komentar