sep
22
2016

Lečenje slepog creva u hitnim slučajevima!

blindtarm-br

Prvi korak: Prestanite odmah da jedete!

Ništa ne stavljajte u usta. Odmah prestanite da jedete. Već ste prepuni. Toliko ste puni da se fekalije nalaze na vrhu, pa čak i unutar vašeg slepog creva. Zato, prestanite da jedete.

Drugi korak: Brzo izbacite smeće napolje!

Uradite klistir (čišćenje creva uz pomoć dve litre mlake vode i opreme za klistiranje koju možete da kupite u apoteci). Moraćete da se ispraznite i da oslobodite slepo crevo. Prirodno lečenje je jednostavno. Sve je u tome da zaustavite ono što vam šteti, i počnete sa onim što vam pomaže. Ako ste preopterećeni toliko da fekalne materije ulaze u slepo crevo, prestanite da se dodatno punite i počnite da se praznite. Dr Kristofer je obično govorio da je toliko često radio klistir da je jednog dana zakucao na vrata jednog od svojih pacijenata, a on je uzviknuo: „Prijatelj ili klistir?“ U suštini, morate očistiti vaša creva brzo. Fekalne materije moraju biti izbačene iz creva, od silaznog dela, preko poprečnog, do uzlaznog, i cekuma. Možda ćete moći da izbacite nešto od fekalnih materija iz slepog creva. Možda će trebati sat ili dva da očistite debelo crevo. Čim uradite klistir, morate unositi mnogo vode i svežih sokova. Nalivajte se tečnošću i osvežite vaš sistem. Možda ćete imati malu groznicu, tako da je važno da se hidrirate.

Treći korak: Uzmite formulu Creva 1

Sledeće što treba da uradite je da uzmete formulu Creva 1. Treba da prođe 8 do 10 sati pre nego što uočite rezultate, ali svakako je uzmite. Uzmite je sa sokom od šljiva. Sok od šljiva, i bilo koji sok – to je sledeće što treba da uzmete (posle soka od šljiva najbolji za creva je sok od jabuka). Kada prođe početni napad, predlažem vam da uradite petodnevni program čišćenja creva i da unesete promene u programu ishrane.

Četvrti korak: napravite neke telesne pokrete!

saNećete staviti lakat na slepo crevo i ići da tražite zlato, ali ćete morati da napravite pokrete. Slepo crevo je upaljeno, pa počnite da radite masažu niz ilijačni greben karlice, i uz debelo crevo. Uđite pod tuš i uradite toplo-hladnu terapiju nad slepim crevom, gde vas boli. To pomaže da se razbije zapušenost. Prvo držite 15 sekundi vruću vodu nad slepim crevom, a zatim 15 sekundi hladnu, i tako sedam puta.

Poslednje napomene:

Ove jednostavne stvari uvek izleče moje pacijente od upale slepog creva. Imao sam pozive gde nisam mogao da dođem, širom zemlje, i rekao sam ljudima da urade ovaj program, i svi, i njihova deca, i njihove babe i dede su preživeli upalu slepog creva. Tako da nije teško. Nisam čuo da je ikome puklo slepo crevo dok su radili ovaj program. Uvek im je bilo bolje. Koliko brzo? U nekim slučajevima nakon tri sata. U nekim drugim nakon tri dana. Sve zavisi od toga koliko ste bolesni. I zavisi od toga šta ste radili. Zapamtite, najvažnije je da zaustavite ono što vas čini bolesnim, i da počnete da pomažete vašem telu da se izleči.

Preuzeto iz knjige „5-dnevni program čišćenja creva“ ; PDF ; štampano izdanje

Ostavi komentar

2 Komentara

  1. slavica says:

    imate li nesto za mrsavljenje

Ostavi komentar