sep
20
2016

Lečenje žučne kese u hitnim slučajevima

landscape-1444895176-g-liverkidneyurinary-165927562

1. Prestanite da uzimate hranu odmah, što je dobro za svaku akutnu bolest. Uzmite 140 kapi tinkture Varenje i 140 kapi tinkture Jetra-žuč u 15 ml tople vode, odmah.

2. Napravite i popijte sok za čišćenje jetre i žučne kese. U hitnom slučaju, bolje uzmite sok od jabuke i limuna, iako će pomoći sok od bilo kog voća. Uzmite najmanje tri češnja belog luka i tri kašičice maslinovog ulja.

3. Lezite na desnu stranu i stavite toplu oblogu preko jetre. Ricinusovo ulje preko jetre je takođe korisno, kao i toplo-hladne obloge ili tuširanje.

4. 15 minuta kasnije popijte dve šolje toplog Čaja za detoksikaciju sa 210 kapi tinkture Jetra-žuč u svakoj šolji.

5. Kada se bol malo smanji, uradite temeljno čišćenje debelog creva pomoću klistira. Opustite se, to možete raditi sat vremena.

6. U slučaju dodatnih bolova u predelu jetre, uzmite dodatnih 140 kapi tinkture Varenje i 20 do 40 kapi tinkture Pluća u 30 ml vode.

Napomena: Ako budete i dalje osećali bol nakon sat vremena, ponovite sve ove korake koristeći tri češnja belog luka i pet supenih kašika maslinovog ulja. Ne sećam se da je i jedan pacijent morao da ponovi ovaj postupak više od dva puta pre nego što bi osetio olakšanje. Pacijent bi potom odmah trebalo da počne sa 5- dnevnom programom čišćenja jetre koristeći sok za čišćenje jetre i žučne kese,formulu Jetra-žuč i Čaj za detoksikaciju. Zapamtite, napad na žučnu kesu je poziv da osoba promeni način života koji više odgovara njegovoj jetri.

Ostavi komentar