mar
25
2016

Može li se oštećeni bubreg izlečiti? Dr Šulc

bubrezi4

Pitanje

Dragi doktore Šulc,

Žena sam koja ima 48 godina i imam dijabetes već 38 godina. Pre oko pet godina počela sam da uzimam lek za visok pritisak jer imam visok krvni pritisak. Nedavno sam bila na pregledu kod doktora za bubrege i rekli su mi da jedan moj bubreg funkcioniše samo 18%. Kada se ta funkcija smanji na 10%, treba da krenem na dijalizu, a zatim i na transplataciju bubrega. Takođe su mi rekli da ne mogu da izlečim bubreg koji je već oštećen. Pijem vaš čaj za bubrege i bešiku i čaj za detoksikaciju. Takođe koristim Super hranu i formulu Creva 2. Šta možete da mi predložite?

Hvala na odvojenom vremenu.

Odgovor

Draga Lesli,

Preskočiću sve do sledeće rečenice…

Takođe su mi rekli da ne mogu da izlečim bubreg koji je već oštećen.

Hm. Ovo sam već čuo pre.

Govorim iz ličnog iskustva.

Rečeno mi je da je jedini način da živim duže od dvadesete godine da odem na operaciju deformisanog srca. Nisam otišao na operaciju i danas imam 59 godina. To znači da je trebalo da umrem pre 39 godina, ali sam još uvek prilično živ!

Takođe, jedan od vrhunskih svetskih ortopeda mi je rekao da nikada više neću moći da hodam ako ne odem na operaciju kolena, osim ako mi ne ugrade ligament leša u telo. Pa, nikada nisam otišao na tu operaciju i hodam veoma dobro, trčim, plešem i imam tri crna pojasa iz borilačkih veština.

Takođe su mi rekli da neću imati kožu na šaci nakon što sam imao opekline četvrtog stepena na šaci, osim ako mi ne presade kožu. Ali, znaš šta? Nikada mi nisu presadili kožu i šaka mi izgleda prilično dobro. Na njoj ima kože i obavlja sve funkcije dobro.

Govorim iz profesionalnog iskustva.

Da sam dobio jedan dolar svaki put kada su medicinski doktori mojim pacijentima rekli reči kao što su „nikada, nemoguće, neće se desiti, ne može da se desi, ne dešava se, nikada to nisam video,“ a zatim bi govorili „o, Bože, ovo je čudo,“ bio bih bogatiji čovek nego što sam danas.

Suština je u tome da sam ekspert u tome da znam šta vaše telo može i uspeva da uradi! Ako volite svoje telo, održavate ga i stvarate zdrav način života i okolinu, vaše telo može da se izleči od bilo čega, od bilo koje bolesti, oboljenja ili povrede.

Medicinski doktori su eksperti u negativnim afirmacijama, ne veruju u to da se vaše telo može samo izlečiti, ne veruju u operacije, hemoterapiju, hemijske lekove i transplataciju organa.

Ono što medicinski doktori zapravo govore jeste da ako ništa ne radite – i nastavite da živite kao što ste dosad živeli – budućnost vam je sumorna. Tvoji bubrezi će naposletku otkazati, te će ti na kraju biti potrebna transplatacija. Prema statistici, verovatno su u pravu!

Savetujem vam da ako ne želite da se njihove prognoze obistine, morate da se bacite na posao. Sada je vreme da povučete ručnu i da stvorite sopstveno čudo izlečenja. Šta treba uraditi?

Prestanite da jedete

Pogledaj moja „Tri klinička programa ishrane“ u poglavlju 9 iz knjige „Detoksikacija: Prvo izdanje,“ što počinje na strani 53. Ako imaš više od 5 kg viška, a siguran sam da imaš, prestani da jedeš i odmah kreni sa mojim programom ishrane ispiranjem sokovima koji traje 30 dana. Zatim možeš da počneš sa preostala dva programa.

Veganski/vegeterijanski program ishrane

Ovo treba da bude ono što ćeš jesti do kraja života.

Kretanje

Pokreći svoje telo barem jedan sat na dan svakog dana. Znoji se, znoji!

Prilagodi svoje ponašanje

Stvori novi mentalni sklop kako bi stvorila moćno zdravlje.

Nabavi primerak moje knjige „30 dnevni program čišćenja organizma“ i sledi svaki korak!

Nabavi primerak moje knjige „Lečenje neizlečivih bolesti,“ te prati svaki korak!

Možeš da postigneš to da prognoze doktora budu netačne. Zavisi od tebe.

Tvoje telo može i hoće da se izleči od bilo čega – od bilo koje bolesti!

Sve što treba da učiniš jeste da prestaneš da radiš ono zbog čega si se razbolela i da počneš da radiš sve ono što će ti stvoriti moćno zdravlje.

Tvoje izlečenje leži negde između četiri biljne formule koje sada uzimaš i onoga što treba da radiš iz svake knjige koju sam napisao, svakog video snimka koji sam snimio, svakog novinskog članka kojeg sam napisao i svega onoga što sam napisao na ovom blog sajtu!

Spasi svoj bubreg i spasi svoj život!

Baci se na posao i uživaj u avanturi izlečenja!

Doktor Šulc

Izvor – drsulc.com

Ostavi komentar