okt
11
2013

Pluca-biljna formula za poboljsanje rada pluca

pluca redovna

PLUĆA – Biljna formula za poboljšanje rada pluća

DEJSTVO: Podstiče normalno disanje i izbacivanje sekreta, jača funkcije pluća, otklanja toksine iz pluća.

SASTOJCI: Lobelija, podbel, sladić, kola, kafa, majčina dušica, komorač, nana list i ulje.

CENA: 1090 din

NACIN UPOTREBE:…

-Pocetna doza 60 kapi 4-6 puta dnevno u zavisnosti od stanja pacijenta.Moze se piti sa vodom sokom ili cajem.Kada je pacijent na postu od prirodnih sokova najefektivnije je kada se ukapa u sok.Promuckati pre upotrebe.Doze mogu da se povecavaju u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta sto je relativna stvar koja se razlikuje od slucaja do slucaja,ne postoje nikakve nuspojave i nezeljeni efekti jer se radi o potpuno prirodnom estrakovanom bilju koje i u najvecim kolicinama ne moze da steti.

-Ova biljna formula za poboljsanje rada i ciscenje pluca daje najbolje rezultate u kombinaciji sa tinkturom pluca + koja vise utice na samo izbacivanje otrova i prvenstveno se koristi u svrhu da se podstakne povracanje odnosno izbacivanje sluzi i toksina kod obolelog.Primenjujuci ih  istovremeno daju najbolje rezultate.

-Biljna formula na vrlo ucinkovit nacin podstice normalan rad respiratornih organa,podstice normalno disanje i pospesuje izbacivanje sluzi i sekreta.Pritom jacajuci funkcije pluca i cisteci ih od nagomilanih toksina .Ovde prevashodnu ulogu ima podbel koji spada u grupu najjačih sekretolitika i sprečava stvaranje spazma u plućima. Zbog sluzavih matreija  ucinkovito sprecava upale  a postojeće brzo uklanja. Izuzetno uspešno deluje na rastvaranje sluzi.  Efikasno se primenjuje u lečenju svih vidova plucnih i oboljenja repiratornih organa.Isto tako moze ublaziti napade astme i uspesno se koristi kod resavanja problema ovog tipa.Vrlo je efikasan u suzbijanju kaslja zbog prisutnostii gorkih materija inulina i fitosterola.

-Lobelija kao jedna od najjacih antispmazmaticnih biljaka,ima prevashodnu funkciju da opusti nase telo i vrlo je efikasna prilikom izbacivanja otrova putem sluzi.Spada u grupu biljaka koje prociscavaju krv,efektivno pomazuci cirkulaciju.Da bi se izlecili moramo imati konstantan protok dobrog raspolozenja i pozitivnosti kroz celo telo,jednostavno moramo da se smirimo i opustimo da bi se poboljsao protok krvi kroz limfu ili nervni sistem.Upravo iz ovih razloga je Lobelija sustinska u lecenju plucnih oboljenja,jer opustajuci pomaze ciscenju toksina,pomaze u izbacivanju sluzi i sekreta iz pluca.

Sladic sprecava razmnozavanje virusa i njihovo sirenje u samom nasem organizmu,smiruje kasalj i upalne procese u grlu.Ima vrlo jako protivupalno i ekspektorantno delovanje(za  podsticanje efektivnog i obilnog vida iskasljavanja).Njegovo protivupalno delovanje nastaje zahvaljujuci prisustvu glicirizinske kiseline, a sa druge strane zahvaljujuci stvaranju velikih kolicina sluzi deluje protektivno na obolelo podrucje.Uzimajuci u obzir  njegovo snazno dejstvo na procese iskasljavanja vise je nego efektivan za probleme ovog tipa.

Majcina dusica sa snaznim antiseptickim dejstvom utice na adekvatno sirenje bronhija sto je od presudnoig znacaja prilkom izbacivanja sluzi,pritom jacajuci funkcije pluca.Nana takodje utice na prosirivanje bronhija  delujuci antibakterijski opustajuce i umirujuce usled prisustva mentola  glavnog i oplemenjujuceg sastojka njenih etericnih ulja.

ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi,na tamnom mestu,van domasaja dece

ROK TRAJANJA: Neograniceno.

Ostavi komentar

8 Komentara

  1. ja sam pusac 10 godina pre mesec dana sam prestao da pusim moje pitanje je da li sa ovom tinkturom mogu da ocistim svoja pluca i kolika mi je doza potrebna jer hvala bogu nemam nikakvo obolenje

  2. jel je plava lobelija(lobelia erinus) isto toliko lekovita ko bela (lobelia inflata)? imam je u dvoru pa zanima me jel mozem da je koristim? hvala vam 🙂

  3. Postovani, vec nelkoliko meseci pratim vas sajt i procitao sam i pogledao gotovo sve…, medjutim nista nisam nasao o fibrozi. Zamoljen sam od strane moje koleginice, kojoj je pre godinu dana dijagnostikovana fibroza pluca, da vas pitam o vasim iskustvima… Kakve su mogucnosti za izlecenje, koliko traje lecenje, da li se primenjuje kompletan program lecenja, gde se sprovodi lecenje, da li postoje pacijenti so ovom dijagnozom koji su prosli program lecenja… Pozdrav, i hvala na sjajnom sajtu…

    • Izlečenje jeste moguće sve zavisi od samoga pacijenta.Dužina trajanja je relativna stvar u svakom slučaju nisu u pitanju kratki periodi.Lečenje pacijenti uglavnom sprovode po principu uradu sam uz stalni nadzor i instrukacije putem telefoana ,maila od strane stručnog lica itd..Može i da se izadje na lice mesta ali kapaciteti su nam prenapregnuti.

  4. Moj komsija vec dve godine ima rak pluca. Zracili su ga sedam puta do sada, medjutim sve je goge i gore! Pre dva meseca je dobio temperaturu37.7C i oborilo ga je u krevet nekih tri nedelje, skoro da je umro. I poceli smo da primenjujemo celokupan program za neizlzcive bolesti, post na cedjenim sokovima, hidroterapija, tinkture (osnovni paket, plus pluca+), obloge, inhalacija, klistiranje dva puta dnevno. Posle nedelju dana temperatura je pala na 36.3 poceo je da ustaje i da seta ali jako slabo. Posle tri nedelje od pocetka terapija bilo je jos bolje ali i dalje slabo ustaje iz kreveta, da bi pre nedelju potpuno malaksao i pocinju bolovi u predelu pluca, nema temperaturu, danas prica jedva razumljivo, kao da se gubi, pa vas molim za savet sta bi moglo jos da se uradi? Trenutno uzima pet pipeta po 30 kapi pet puta. Da li smemo da povecamo na 10pipeta ,pet puta dnevno?

Ostavi komentar