sep
12
2016

Prestao je da jede samo jednu stvar – danas izgleda bolje nego većina muškaraca

entoni velš

Menjajući samo jednu stvar u svojoj ishrani ovaj mladić je uspeo da iz korena transformiše svoje telo. Entoni Velš oduvek je bio mršave građe, a sada tvrdi da nikad nije bio jači i zdraviji pošto je izbacio meso iz ishrane. Ovaj 26-godišnjak prešao je na vegansku ishranu pre pet godina iz etičkih razloga, a bio je zapanjen kada je video kako je novi način života uticao na njegovo telo i zdravlje. Momak rođen u Njukaslu nedavno je proglašen za najzgodnijeg vegana Engleske i Irske, a nagradu mu je dodelilo Udruženje za zaštitu životinja PETA.

„Da biste dobili mišiće nije potrebno da jedete životinje. Nikada mi nije bilo teško da održavam težinu, ali sam jači i zdraviji nego ikad otkako sam postao vegan“, rekao je Entoni.

Najčešće pitanje koje mu postavljaju jeste kako uspeva da unese dovoljno proteina.

„Skoro svako povrće, pasulj, žitarice i orašasto voće sadrže proteine. Ne morate da jedete životinje da biste ih unosili. Gvožđe unosim na isti način kao i krave, preko travki. Mnogo je zdravije da izbegnete “posrednike“ i da namirnice jedete sa direktnog izvora, a to su uvek biljke“, objašnjava on.

Uz promenjen način ishrane Entoni se trudi i da vežba redovno i navodi da mu je, otkako je postao vegan, procenat masti u telu na niskom nivou.

Dejli Star

Ostavi komentar