sep
23
2016

Prirodni lek za dijareju

GettyImages-1711720512-56a5097a3df78cf772860797
Prvo, kada imate bilo koji problem sa sistemom za varenje, od gasova, grčeva, nevarenja, gorušice, vraćanja kiseline, mučnine, sve do dijareje, i sve između toga, uvek koristite tonik za varenje (formula Varenje). 70 kapi ove tinkture u pola decilitra vode, pomoći će da vam se varenje uravnoteži, povećaće peristaltiku koja zaustavlja mučninu, oslobađa od grčeva i svih simptoma koje sam spomenuo.

Za dijareju, koristite 70-100 kapi tinkture Varenje u pola do jednom decilitru vode nekoliko puta dnevno. Čak i za dijareju, tonik za varenje je sjajan, naročito kad su u pitanju gasovi, nadimanje, grčevi i bolovi. Najbolji lek za dijareju koji ne radi protiv vašeg tela, već mu pomaže na mnoge načine, jeste formula Creva 2. Prvo i najvažnije, aktivni ugalj u ovoj formuli (zato ima tamnu boju) upija i neutrališe svaku toksičnu bakteriju i otrov, izoluje je i čini je bezopasnom. Zbog toga možete naći ugalj u svakom filteru za vodu. On upija preko 3.000 poznatih štetnih bakterija, mikroorganizama i drugih hemikalija, toksina i otrova. Ako uglju u filteru za vodu promakne bakterija, ugalj u mojoj formuli Creva 2 će je opaziti.

Kada popijete ovu formulu, njen sadržaj počinje da upija ono što prouzrokujedijareju čim uđe u creva. Bentonit glina u ovoj formuli može da apsorbuje toksične štetne supstance i do 30 puta više od svoje težine, i izvlači ovaj toksični materijal iz vaših creva. Takođe, preporučuje se da se pije sa ceđenim sokom od jabuke koji sadrži voćni pektin, i koji uklanja ostale vrste toksičnog materijala i ostataka.

Biljke iz ove formule upijaju, neutrališu i čine bezopasnim sav otrovni materijal dok je on još uvek u vašim crevima. Pored toga što neutrališu, one prirodno zgrušavaju tečnu stolicu tako da ona izlazi u čvršćem obliku. Drugo, sluzne biljke kao što su laneno seme, beli slez i voćni pektin čine da stolica bude oformljena, želatinozna, iako može biti još uvek česta sve dok se sve bakterije ne izbace. To je prijatan odmor od dijareje u vidu braon vode. Umesto čestih tečnih pražnjenja, imaćete manje čestu i delimično oformljenu stolicu. Ne samo da je to prijatnije, već će vam pomoći da izbegnete hemoroide. Sluzne biljke ublažavaju zapaljenu, oštećenu i krvavu crevnu sluzokožu, i brzo je leče.

Uzmite jednu čajnu kašičicu ove formule, najmanje pet puta dnevno, promućkajte u tečnosti kako je označeno na pakovanju, a možete da je koristite na svaki sat ako je potrebno. Ne jedite ništa čvrsto dok ne ozdravite. Takođe, znam da ne razmišljate da idete češće u toalet u ovakvoj situaciji, ali dijareju često prati zatvor tako da imajte uz sebe formulu Creva 1 i formulu Creva 2 i čekajte. Nekoliko dana nakon trovanja hranom ili putničke dijareje, predstavlja odlično vreme za kompletan petodnevni program čišćenja creva. Dijareja se dešava. Svako je doživi u nekom trenutku, bilo da ste svetski putnik ili povremeno jedete u susednoj roštiljnici. Najbolji način da izbegnete dijareju jeste da pijete čistu vodu i jedete čistu hranu, naročito kada putujete. Ali budite spremni, i uvek imajte formulu Creva 2 kod kuće, u kolima, ili uz sebe na putovanju.

Preuzeto iz knjige „5-dnevni program čišćenja creva“ ; PDF ; štampano izdanje

Ostavi komentar

2 Komentara

  1. Postovani doktore.Dobio sam dijateriju na putu za Srbiju iz Beca.U kolima mog sina nasrecu sam bio suvozac .Spasile me dve tablete Loperamid 2mg. koje sam slucajno imao kod sebe.Danas drugi dan po podne ponovilo se .Napad i tecna stolica malo sukrvica.Moj doktor danas mije iste tablete dao Loperamidi Omeprol.20mg One nisu od pomoci ..Pijem vec sada caj od kamile,skuvani perinac corba..Jedem cvibek tj..hleb ispecen.Dali da nastavim sa ovom kucnom terapijom ili dase sutra javim lekaru..Vas sam nasao na Sajtu…..hvala unapred“

Ostavi komentar