sep
23
2016

Prirodni lek za dijareju

GettyImages-1711720512-56a5097a3df78cf772860797
Prvo, kada imate bilo koji problem sa sistemom za varenje, od gasova, grčeva, nevarenja, gorušice, vraćanja kiseline, mučnine, sve do dijareje, i sve između toga, uvek koristite tonik za varenje (formula Varenje). 70 kapi ove tinkture u pola decilitra vode, pomoći će da vam se varenje uravnoteži, povećaće peristaltiku koja zaustavlja mučninu, oslobađa od grčeva i svih simptoma koje sam spomenuo.

Za dijareju, koristite 70-100 kapi tinkture Varenje u pola do jednom decilitru vode nekoliko puta dnevno. Čak i za dijareju, tonik za varenje je sjajan, naročito kad su u pitanju gasovi, nadimanje, grčevi i bolovi. Najbolji lek za dijareju koji ne radi protiv vašeg tela, već mu pomaže na mnoge načine, jeste formula Creva 2. Prvo i najvažnije, aktivni ugalj u ovoj formuli (zato ima tamnu boju) upija i neutrališe svaku toksičnu bakteriju i otrov, izoluje je i čini je bezopasnom. Zbog toga možete naći ugalj u svakom filteru za vodu. On upija preko 3.000 poznatih štetnih bakterija, mikroorganizama i drugih hemikalija, toksina i otrova. Ako uglju u filteru za vodu promakne bakterija, ugalj u mojoj formuli Creva 2 će je opaziti.

Kada popijete ovu formulu, njen sadržaj počinje da upija ono što prouzrokujedijareju čim uđe u creva. Bentonit glina u ovoj formuli može da apsorbuje toksične štetne supstance i do 30 puta više od svoje težine, i izvlači ovaj toksični materijal iz vaših creva. Takođe, preporučuje se da se pije sa ceđenim sokom od jabuke koji sadrži voćni pektin, i koji uklanja ostale vrste toksičnog materijala i ostataka.

Biljke iz ove formule upijaju, neutrališu i čine bezopasnim sav otrovni materijal dok je on još uvek u vašim crevima. Pored toga što neutrališu, one prirodno zgrušavaju tečnu stolicu tako da ona izlazi u čvršćem obliku. Drugo, sluzne biljke kao što su laneno seme, beli slez i voćni pektin čine da stolica bude oformljena, želatinozna, iako može biti još uvek česta sve dok se sve bakterije ne izbace. To je prijatan odmor od dijareje u vidu braon vode. Umesto čestih tečnih pražnjenja, imaćete manje čestu i delimično oformljenu stolicu. Ne samo da je to prijatnije, već će vam pomoći da izbegnete hemoroide. Sluzne biljke ublažavaju zapaljenu, oštećenu i krvavu crevnu sluzokožu, i brzo je leče.

Uzmite jednu čajnu kašičicu ove formule, najmanje pet puta dnevno, promućkajte u tečnosti kako je označeno na pakovanju, a možete da je koristite na svaki sat ako je potrebno. Ne jedite ništa čvrsto dok ne ozdravite. Takođe, znam da ne razmišljate da idete češće u toalet u ovakvoj situaciji, ali dijareju često prati zatvor tako da imajte uz sebe formulu Creva 1 i formulu Creva 2 i čekajte. Nekoliko dana nakon trovanja hranom ili putničke dijareje, predstavlja odlično vreme za kompletan petodnevni program čišćenja creva. Dijareja se dešava. Svako je doživi u nekom trenutku, bilo da ste svetski putnik ili povremeno jedete u susednoj roštiljnici. Najbolji način da izbegnete dijareju jeste da pijete čistu vodu i jedete čistu hranu, naročito kada putujete. Ali budite spremni, i uvek imajte formulu Creva 2 kod kuće, u kolima, ili uz sebe na putovanju.

Preuzeto iz knjige „5-dnevni program čišćenja creva“ ; PDF ; štampano izdanje

Ostavi komentar