maj
08
2016

Šargarepa u borbi protiv opadanja kose!

šargarepa2

Problem opadanja i slabog korena kose nije retka pojava, a proizvodi koji postoje na tržištu pored toga što su više nego štetni i puni hemije,retko kome pomažu. Ali, kao i za sve ostalo, i za ovaj problem najbolje rešenje nudi – priroda!

Otkrivamo vam drevni ruski recept za jednostavnu masku za jačanje korena kose. Ova maska regeneriše strukturu korena kose i zaustavlja opadanje, a da biste je napravili, potrebna vam je samo jedna namirnica – šargarepa! Kao sjajan izvor vitamina A i beta karotena, šargerepa daje ne samo dobar vid, već i utičče na zdravlje vlasišta koje je esencijalno za zdravu kosu. Hranjive materije koje šargarepa sadrži mogu poboljšati zdravlje kose, noktiju i kože. Pored toga, pomaže i u detoksikaciji celog organizma pa i vlasišta – i stvaranju novih ćelija.

Priprema je, takođe, vrlo jednostavna: Skroz sitno narendajte nekoliko svežih pargarepa i utrljajte to u koren kose. Ostavite da deluje minimum 15 minuta, a zatim dobro isperite na uobičajen način. Na početku, masku nanosite uvek pre pranja kose najmanje pet puta uzastopno. Kada vam kosa ojača, dovoljno je nanositi rendanu šargarepu jednom mesečno, a prvi rezultati biće vidjivi već nakon nekoliko tretmana.

Ostavi komentar

2 Komentara

  1. U moru svega što nam nude pod ovom nebeskom kapom,verujem da ste vi zaista drugačiji i iskreno verujem u delotvornost i snagu svake iskazane poruke u vidu saveta ili leka,najiskreniji pozdrav Nada Teofilović

Ostavi komentar