mar
08
2017

Saveti dr Šulca: Kako navesti decu da uzimaju biljne formule?!

automedicacao

Pitanje:

Dragi dr Šulc,

Moje devojčice još nisu navikle na ukus formule Imuno za decu. Je li u redu da ga stavim u neki sok? Hvala.

      –  Ejmi I.

 Odgovor: 

Draga Ejmi,

APSOLUTNO! Sve što je potrebno da biste ih naveli da ih uzimaju. Prikrivanje mojih biljnih tonika u soku je način na koji sam uspeo da većina dece koriste moje biljne tonike u mojoj klinici. Probajte sok od grožđa prvo, on je jak i prikriva gotovo sve moje biljnih tonike. Sok od jabuke odlično funkcioniše takođe. Možete razrediti bilo koju od mojih biljnih formula u bilo koji sok da bi ga dali svojoj deci.

Za tešku i vrlo nemirnu decu, ja bih čak i zamrznuo ovaj biljni sok u sladoled ili bi imali čajanke, sve što je potrebno. Zapamtite, vaš izraz lica i ton glasa su vrlo važni pri davanju bilo kojeg biljnog leka za decu, ako mislite da je bljak, i oni će to misliti.

I zapamtite moje pravilo doziranja za decu takođe: Stavite težinu u razlomak sa 75, a zatim ga skratite i to je procenat doze za odrasle koji je tačan za vaše dete, ili čak i za vaše kućne ljubimce za tu materiju.

Dakle, ako vaše dete teži 30 kg, 30/75 daje 2/5 doze za odrasle. Ako vaše dete teži 50 kg, dobro, 50/75 = 2/3 doze za odrasle. A ako je vaš konj težak 1500 kg, 1500/75 = 20 puta doze za odrasle.

NIKADA ne dozirajte detetu formule po dobi; to je netačan način. Uvek koristite moju formulu težine. I hvala za taj veliki posao što čuvanjem imunoloških sistema svojih devojčica pomažete da budu zdrave i obrazovane.

     – Dr. Šulc

Ostavi komentar