feb
28
2017

Saveti dr Šulca: Program za rastvaranje kamena u bubregu

fs

Pitanje

Dragi dr. Šulc,

Imam bubrežni kamen smešten niže u mokraćnom kanalu. Mogu li da koristim Vašu liniju prozvoda za bubrege i bešiku da ga rastvorim?

     –  Mardži P.

Odgovor

Draga Mardži,

Da. Moj 5-dnevni program čišćenja bubrega – koji uključuje moju Bubrezi – bešika formulu, Bubrezi – bešika čaj i Detoks formulu – zajedno sa mojom tinkturom Bubrezi – bešika i takođe moj Program za rastvaranje kamenja u bubregu će otopiti bilo koji kamen, bilo da je u vašim bubrezima, u vašoj bešici ili zaglavljen u vašem mokraćnom kanalu. I ako je zaista zaglavljen u vašem mokraćnom kanalu, znam da ne postoji nijedna bol u životu koji se može uporediti sa bolom od kamena zaglavljenog u mokraćnom kanalu. Nemojte da se bojite da uzmete moju formulu Antistres koja će da smanji bol i da vas drži opuštenima. To će da spreči vaš mokraćni kanal i telo da imaju stalne grčeve dok je kamen još tu. Ali treba da uradite moj Program za otapanje bubrežnih kamena više puta dok svi kameni ne nestanu iz vaših bubrega, vaše uretre ili gde god da su bili. Pogledajte ispod uputstva za moj Program za rastvaranje kamena u bubregu, i krenite na posao.

Program za rastvaranje kamenja u bubregu dr. Šulca

Ovaj program traje dva dana i može da se ponavlja. Treba da se radi tek nakon što se dovrši 5-dnevni program čišćenja bubrega dr. Šulca.

Prvo napunite bokal sa 2,5 litre sveže ceđenog organskog soka od jabuke. Koristite jako kisele jabuke: one od kojih se naježite. Dodajte 0,6 litara sveže ceđenog organskog soka od citrusa ( pola limun, pola limeta  je najbolji odnos). Dodajte 0,3 litre organskog, sirovog, nefiltriranog jabukovog sirćeta, celu bočicu formule Bubrezi – bešika i dva cela pakovanja čaja Bubrezi – bešika.

Neka odstoji 24 sata, zatim procedite. Sledeće jutro počnite da pijete 0,10 litre svakih sat vremena, što po danu prosečno bude oko 1,7 litara za ta 2 dana. Možete da pijete svakih 15 minuta po 0,025 l. Takođe bi trebali da pijete destilovanu vodu, do 1,7 litara dnevno. Napitak držite u frižideru dok ga ne popijete do kraja (dva dana).

      – Dr. Šulc

Ostavi komentar