feb
10
2017

Saveti dr Šulca: Rak, super hrana i sveže ceđeni sokovi

carrot-mtar4fr9payz01suq3lrgyr9ps88ir3ymknih9nf6c

Pitanje: 

Dragi doktore Šulc,

Moj otac ima leukemiju. Želim znati može li uzimati SUPER HRANU? On je anemičan i ima veoma nizak broj crvenih krvnih ćelija. Pitao sam njegovog lekara o njegovoj ishrani u bolnici, i on je samo slegnuo ramenima. Nije mi zapravo dao nikakav odgovor, osim što je rekao da ne preporučuje upotrebu nikakvog ljekovitog bilja. Molim te reci mi da znam jer moj otac postaje sve slabiji svakoga dana i svi lekari medicine kažu da neće još dugo poživeti.

Hvala ti,

Lorens, Majami Bič Florida

Odgovor:

Dragi Lorens,

To je glupost! Oni nemaju pojma koliko će tvoj otac živeti, niko ne zna.

Imao sam pacijente koji su imali leukemiju i kojima je takođe rečeno da će biti mrtvi decenijama pre, a danas su živi i uspešni. Najveća zloupotreba koju mnogi onkolozi i drugi lekari čine je njihov odnos prema pacijentima i predviđanje kada će ko umreti. To je užasno! Molim te reci tom doktoru da zadrži svoje negativne ciganske proročke gluposti za sebe.

Sad, kad je to rečeno, tvoj otac je upravo lice za koje sam dizajnirao Super Obrok na prvom mestu. U poslednjoj deceniji rada moje klinike, radio sam skoro isključivo sa ljudima sa degenerativnim bolestima. Ali ranije u mojoj kliničkoj praksi imao sam puno pacijenata sa kancerom. Imao sam pacijenta koji je umirao od leukemije, ja verujem da je bio u puno gorem stanju, od tvog oca. Takođe je imao ozbiljan oblik anemije. Njegovi lekari su mu rekli da će umreti do aprila. Nisam ga vidio do septembra te godine kad je već trebao biti mrtav 5 meseci! To je razlog zašto se u mojoj klinici privatno mnogi pacijenti nazivaju „Živući mrtvaci“ jer su nadživeli „smrtne kazne“ svojih lekara. Ovaj čovek je bio toliko bolestan, da nije mogao da probavi ni da se prilagodi  na ikakvu hranu, i stoga nije imao nikakvu prehranu. Lekari su mu čak davali intravenozno vitamine, minerale i injekcije B12, ali nije mogao da ih apsorbuje iz krvi.

U svakom slučaju, ovaj čovek je bio jedan od prvih pacijenata za koje sam spravio svoj Super Obrok. Budući da su mnogi od sastojaka Super Obroka alga Spirulina, plavo – zelene alge i prehrambeni kvasac, koji su jednoćelijske biljke – Oni čak ne moraju biti probavljeni da uđu u vaše krvne sudove. Na SUPER OBROKA je veoma lako da se prilagodi. Ovaj čovek je uzimao moja formula SUPER OBROK zajedno sa nekim svežim sokovima, i vratili smo njegove krvne vrednosti u normalu za samo 3 dana!

Dakle, odgovor na tvoje pitanje je, DA!

Molim te neka tvoj otac krene s korišćenjem Super Obroka SMESTA, i neka pije mnogo sveže ceđenog soka. Jedini razlog što je njegov lekar medicine slegao ramenima je to što on zapravo nema pojma o ishrani. Činjenica je, da zapravo ne poznajem nijednog bolničkog lekara sa znanjem o nutricionizmu; to je jednostavno zato što se u medicinskim školama to ne uči. Ishrana se predaje jedino nutricionistima. Ako imate ikakvih pitanja o prehrambenoj stručnosti doktora medicine, samo proverite kvalitet hrane koja se služi većini pacijenata u bolnicama. Obično ćete pronaći hranjiviji izbor hrane u bolničkim menzama, jednostavno zato što većina sestara i lekara neće jesti đubre koje se kuva u bolničkim kuhinjama.

Dakle, neka tvoj otac krene s uzimanjem 2 supene kašike Super Obrok PLUS praha dva puta dnevno. Takođe neka uzima i nekoliko Super Obrok PLUS tableta kad god nešto pije. Razmišljaj o sokovima kao transfuziji prirodnog ozdravljenja krvi. I molim te kupuj samo organsko voće i povrće; tvoj otac ne sme konzumirati nikakve neorganske proizvode koji su bili poprskani sa „kancerogenim“ insekticidima, pesticidima ili hemijskim đubrivima. To mu neće pomoći da ozdravi. Predlažem sledeća pića:

480 ml svežeg organskog soka od šargarepe

120 ml svežeg organskog soka od cvekle

60 ml svežeg organskog soka od zelene repe

60 ml svežeg organskog soka od „mešavine zelenog povrća“

60 ml svežeg organskog soka od pšenične trave

30 ml svežeg organskog povrtnog soka *

         * Kupus, prokelj, kelj, raštan, brokoli, karfiol, itd (sve imaju više hranljivih materija koje se bore protiv raka i svi            deluju stimulativno na imunitet).

Ako je tvom ocu teško piti ovu mešavinu, neka doda još malo soka od šargarepe da prikrije ukus zelenog povrća. Neka takođe počne sa uzimanjem moje Detoks formule (70 kapi, tri puta dnevno) i neka počne sa mojim punim programom lečenja neizlečivih bolesti.

Srećno i reci svom ocu da može da ozdravi; hiljade drugih su ozdravile, i mnogi od njih su bili bolesniji od njega.

 – Dr. Šulc

Ostavi komentar