avg
31
2013

Tinktura za jetru-zuč – biljna formula za čišćenje i jačanje

SASTOJCI

Plod šarenog čkalja (Silybum marianum), Seme komorača (Foeniculum vulgare), Beli luk (Allium sativum), Koren đumbira (Zingiber officinale), Pelin (Artemisia absinthium), Ljuska crnog oraha (Juglans nigra), Koren lincure (Gentiana lutea- radix), Koren maslačka (Taraxacum Officinale – radix).

KAKO OVA FORMULA RADI

Biljke u ovoj formuli su poznate po svojoj sposobnosti da štite, stimulišu i očiste jetru i žučnu kesu. Šareni čkalj ima hemikalije koja se vezuju za ćelije jetre i oblažu ih, pomažući jetri u procesu lečenja, dok je štiti od budućih oštećenja. Koren lincure, list pelina i koren maslačka su klasične gorke tonične biljke za jetru. One stimulišu varenje i takođe stimuliše jetru da proizvede više žuči, koja čisti kako jetru tako i žučnu kesu. Crni orah, pelin i beli luk su jaki čistači koji eliminišu štetne i opasne zagađivače koji su danas svuda oko nas.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA

„Ako živite bilo gde na ovoj planeti, vaša jetra je napadnuta, oštećena i možda je čak i bolesna. Jedina vaša odbrana je jaka i zdrava jetra. A najbolji način da se održi jaka i zdrava jetra je da je redovno očistite.“

Dr Šulc

Vaša jetra je vaš filter za krv. Svake sekunde svakog dana ona filtrira, hvata, neutrališe, ubija i eliminiše otrove koje vi udišete, gutate i apsorbujete. Od uobičajenih otrovnih hemikalija u kući, na radnom mestu ili čak na vašem tanjiru do ostataka medikamenata, zagađenja vazduha i dotrajalih krvnih ćelija, bukvalno postoje milioni toksičnih otpadnih materija koje kruže po celom telu od kojih vaša jetra treba da vas odbrani. Skoro svi kanceri danas su direktno povezani sa toksično-hemijskim izlaganjem. Jetra je vaša odbrambena barijera. Ali, kada moderno življenje napada vašu jetru neprestano sa hemikalijama, slabi jetru i onda ona ne može da radi svoj posao zaštite kako treba.

Za najbolje rezultate, koristite je u okviru 5-ODNEVNOG PROGRAMA ČIŠĆENJA JETRE.

Jetra: vaša prva linija odbrane

Mnogi onkolozi (specijalisti za rak) kažu da dugo pre nego što osoba razvije rak, skoro uvek je jetra bila slaba i nije uspla da zaštiti pacijenta. Zato se jetra često naziva „prva linija odbrane.

Jetra je vaš filter za čišćenje krvi

Ona vas štiti čišćenjem od otrovnih hemikalija i otrova koji su u vašoj hrani, vodi, vazduhu i životnoj sredini. Moderno življenje i moderna ishrana nepotrebno preopterećuju vašu jetru.

Bolest se ne dešava

Kreirana je. I, često bolesti nastaju od bolesne, slabe i preopterećene jetre. Ako je vaša jetra zapušena, ona neće moći da radi svoj posao filtriranja.

NETO MASA

50 ml

NAČIN UPOTREBE

Od 70 kapi 3 puta dnevno, pa do 140 kapi 5 puta dnevno. Pije se sa vodom, ceđenim sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.

ČUVANJE

Na sobnoj temperaturi,na tamnom mestu,van domasaja dece

ROK TRAJANJA

Neograničen.

JETRA – ŽUČ – BILJNU FORMULU ZA ČIŠĆENJE I JAČANJE JETRE I ŽUČNE KESE možete poručiti putem naše e-prodavnice ili putem telefona (+381) 061/166-2577.

Ostavi komentar

18 Komentara

 1. Poštovani,

  Moj otac ima kamene u zučnoj kesi veličine 1,4cm. Ima bolesnu jetru koja mu pravi švodu u stomaku.Doktori ne zele da ga operišu zbog vode, rizićno je. Da li sme da koristi tinkturu za jetru-žuč?

  • Sme. Javite nam se na mail (tinkture@yahoo.com) ako želite da vam pošaljemo program lečenja koji savetujemo.

 2. Sta preporucujete za candidu albicans u crevima i u vagini?

 3. U Crnoj Gori mogu li naruciti ovu tinkturu?

 4. Postovani, sta biste preporucili, pored ove tinkture, u slucaju vise (10) kamena u žučnoj kesi? Unapred hvala

 5. Postovani, imam 46 godina vec 20-tak godina imam izvesnih problema sa jetrom. rezultati analize krvi su mi uvecani (ALT- malo, AST- malo vise i GAMA GT- skoro 2 puta). Zanima me koju tinkturu bih i ka koji nacin i koliko dugo mogao da koristim da bih popravio ovo stanje. Hvala.

  • Da biste resili vase probleme treba da predjete na jedini zdrav i primeren vid ishrane a to jeste iskljucivo biljna ishrana najidealnije skroz presna.Izbacivanje svih preradjenih i rafinisanih namirnica,koristite tinkturu za jetru uz istovremeno konzumiranje detoks caja koji takodje imate u nasoj ponudi izlozen ovde na sajtu.

 6. brat mi ima cirozu jetre sta mi mozete preporucit za njega

 7. Molim vas,da li se ova tinktura moze u Njemačkoj kupiti i kako se zove na njemačkom?
  Hvala! ankica

 8. anastasija says:

  Molim vas da nam odgovorite da li je tinktura -alkoholni rastvor ili ne,da li postoje kapi koje nisu sa alkoholom ?? zahvaljujemo

  • Neke tinkture se rade na bazi alkohola da bi se iz biljaka izvukli lekoviti sastojci, a neke na bazi organskog jabukovog sirceta. One koje su radjene na bazi alkohola lako mogu da se oslobode od njega neposredno pre upotrebe tinkture tako sto se tinktura sipa u solju prelije toplom vodom i alkohol odmah ispari.

Ostavi komentar