okt
15
2014

Ulje za obnovu tkiva (100 ml) – biljna formula za regeneraciju kostiju, mišića i ligamenata

dv ssdfv

SASTOJCI: Eterično ulje zimzelena, maslinovo ulje, kristali mentola, ljuta paprika, arnika, neven, kantarion, đumbir.
DEJSTVO:
Značajno pomaže u obnovi dubljeg tkiva mišića, tetiva, hrskavica, zglobova, ligamenata, tkiva kostiju, smanjuje bol, zalečuje oštećeno tkivo.
NAČIN PRIMENE:
Više puta tokom dana dobro utrljati formulu u trajanju od 5 do 15 minuta na oboleli deo tela.  Jači efekat se postiže ukoliko se koristi nakon  vrućeg tuširanja. Posebno preporučljivo kod artritisa, drugih zapaljenskih i degenerativnih oboljenja zglobova. Idealno kod sportskih povreda i odlično kao vid zagrevanja zglobova pre zahtevnijih treninga i fizičkih napora. Pre svake primene promućkati bočicu. Napomena: Nije za oralnu upotrebu. Ulje nikako ne nanositi na sluzokože, otvorene ili sveže rane!
KOLIČINA:  100 ml
ČUVANJE:  Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.
ROK TRAJANJA:  Neograničeno.
CENA:  1.890 din

Ulje za obnovu tkiva (BFC ulje) je čuveno ulje doktora Kristofera učitelja doktora Šulca. Najdelotvornije ulje za obnovu tkiva, mišića, kostiju, zglobova, ligamenata, hrskavica. Veoma pogodno za sportiste i rekreativce. Ova formula smanjuje bol i zalečuje oštećeno tkivo. Veoma pogodno za osobe koje boluju od artritisa, multiple skleroze, kostobolje, reume, povrede mišića. Ako želite da formula ima najjače dejstvo pre upotrebe treba da se istuširate i onda nanesete ulje na oboleli deo tela. Ovo je najbolja formula na tržištu koja provereno za nekoliko sedmica ublažava bolove i regeneriše dublje tkivo. Sastavljena od eteričnog ulja zimzelena, kantariona, nevena, arnike, kristala mentola, maslinovog ulja, ljute paprike, đumbira. Dnevna doza je: nekoliko puta tokom dana utrljavati formulu na oboleli deo tela. Pre svakog uzimanja promućkati bočicu.

Ostavi komentar

26 Komentara

 1. Postovani
  Zanima me dali lijeci idiopatski artritis kod dijece i smije li se uopce koristiti kod 5ogodisnjaka.
  Negdje sam procitala da se zimzelen se smije koristiti kod male dijece

  Pozdrav

  • Artritis kod dece može da se leči, kao i kod ljudi koji imaju 50 ili 90 godina… Eterično ulje zimzelena je dobro za lečenje artritisa kod dece. Može jedino da bude opasno ukoliko se uzima oralno, jer je jako otrovno u tom obliku. Zbog toga je bitno ulje držati podalje od domašaja dece nakon (ili pre ili tokom) upotrebe. Za više informacija možete da nam se javite na mail tinkture@yahoo.com.

 2. Da li ovo ulje pomaže kod lumboišialgije naime desna noga mi trni i boli oko predela kuka i dole iznad pete? Hvala i pozdrav.

  • Ulje može da pomogne u smislu da u prvi mah pojača cirkulaciju i na taj način smanji trenutni bol. Međutim vi trebate da se bavite uzrokom problema, a to je da rešite mehanički pritisak na nerve u kičmi. To ćete postići tako što ćete da posetite kiropraktičara – https://tinkturedrsulca.com/namestanje-kicme-i-zglobova/
   Nakon toga preporučujemo detoks program u trajanju od barem 10-15 dana, u okviru kojeg treba koristiti i ulje i tinkture za nerve (NERVI#1 i NERVI#2)

 3. Postovanje,
  ulje koristim nekoliko meseci, izuzetno je i veoma mi pomaze, konkretno tretiram noge prema uputstvima koje ste mi dali. Recite mi na sta ukazuje povremena pojava modrica na mestima koja masiram, pojave se na kratko vreme, nestanu, pa na drugom mestu se pojave nove. Hvala na odgovoru unapred.

 4. Imam rupturu na dve tetive ramena i na bicepsu, da li ovo može da pomogne za to ili mi možete predložiti nešto drugo.

  Unapred hvala

 5. Aleksandar says:

  koliko je efektno ovo ulje za slucajeve juvinalnog artritisa..u pitanju je dete momak od 16 godina sa tek postavljenom dijagnozom?

  • Ovo ulje se preporučuje svima koji boluju od artritisa. Za maksimalne rezultate, potrebno je poštovati još neke stvari. Javite nam se na mail (tinkture@yahoo.com) ukoliko želite da vam pošaljemo kompletan program za artritis.

 6. Halo molim vas mozete mi reci koliko je to u australskim dolarima i dali saljete ovamo unaprijed hvala
  Gara

 7. Ako nije problem, šta preporučujete za miotoniju? Da li ste imali neki primer izlečenja ili bar ublažavanja tegoba?

 8. da li je djelotvorno kod fibromialgije?

 9. Da li ima efekta ako se koristi kod miotonije mišića? Ako ne, imate li nešto drugo za preporuku?
  Hvala unapred

 10. gordana says:

  Da li sme da se koristi kodpovreda kada su u pitanju deca.

 11. zasto je iz ovog ulja izostavljen gavez?

  • Gavez može da se koristi ali nije preko potreban u ovoj kombinaciji bilja,pošto američka biljka arnika ima jače i snažnije dejstvo od gaveza.Ako sami spravljate pomenuto ulje možete slobodno i da ubacite gavez ne može da škodi,naprotiv…

 12. da li koristi za obnovu koze?oziljci

 13. Jel moze neko da mi kaze kako naruciti ovo ulje

Ostavi komentar