maj
25
2015

Volja čini čuda – Priča čika Branka (Video)

d985bd01090113d5c682cff917f71c98_L
Pogledajte ovaj inspirativan, poučan i duhovan intervju sa Brankom Radunkovićem, koji će vas malo rastužiti, ali će vam sigurno uliti nadu i veru. Branko, iako ima nadimak mali Branko, on je jedan veoma veliki čovek kada su srce i duh u pitanju.

Prenosimo vam iskustvo Branka Radunkovića koje nas upućuje na preispitivanje sopstvenog života i vere. Rođen sa hendikepom koji je opterećivao više druge nego njega samog, verom u Gospoda prijanjao je gotovo svakom poslu i tako dokazivao da, samo ako želi, čovek ne mora biti na margini, ma o čemu se radilo.

Njegova mentalna snaga nadjačala je surovu realnost u kojoj se našao. Međutim, pripadnost i privrženost Gospodu, vodio ga je duhovnim prostranstvom na kome su se uvek jasno uočavali njegova vera, ljubav i nada.

Da nedužimo više, i onako je ovo je čika Brankova priča:

Kategorije: Poučne Priče Tagovi:

Ostavi komentar

1 Komentar

  1. Veoma mi se dopada kompletna organizacija i funkcionisanje cijele ove price,edukativni i naucno-strucni izbor tema,nacin prezentacije,poruke koje se salju,vizuelni i licni dozivljaji,te izrazena zelja i potreba citaoca da detaljnije istrazi ponudjeno! Ima zaista toliko divnih sadrzaja, svako ce sa sigurnoscu pronaci nesto za sebe! Prijateljski pozdrav!

Ostavi komentar