jan
09
2017

Zabranjena nauka – telegonija

maxresdefault (1)

Fenomen telegonije prvo je ispitan na životinjama još pre 150 godina. Naučnici Flint i Feliks Ledantek, kao i drugi naučnici, dokazali su ovaj efekat na životinjama. Eksperimenti su opisani u Ledantekovoj knjizi “Telegonija- uticaj prvog mužjaka“.

Odgajivači konja pokušali su da ukrste konja i zebru. Eksperimenti nisu uspeli i uskoro su bili zaboravljeni. AliZorse-wp kroz nekoliko godina, kada su „eksperimentalne“ kobile oždrebile normalnu ždrebad od normalnih konja, kasnije su počele da donose na svet od istih normalnih pastuva prugastu ždrebad! Ova neverovatna pojava izgleda da je odavno poznata odgajivačima pasa. Ako se bar jednom rasna kučka poveže sa običnim psom, ona više nikada neće doneti na svet rasne štence, pa im otac bio svetski šampion po čistoti i vrednosti svoje rase! Takođe, golubica koja je rasna, ubija se ako se spoji sa golubom koji nije rasan, jer zna da će potomstvo biti bez pedigrea. Ova pojava dobila je u biologiji naziv telegonija i, što je najčudnije, manifestuje se i kod ljudi i to u još izrazitijoj formi!“

Telegonija kod ljudi

Telegonija kod ljudi, naučno je potvrđena posle dugogodišnjih opsežnih fizioloških, antropoloških, socioloških i statističkih istraživanja i eksperimenata od strane nepristrasnih naučnika. Nauka je ovde kategorički izjavila:

“Da, efekat telegonije odnosi se i na ljude i to u mnogo jasnije izraženoj formi nego u životinjskom svetu“. To znači da žena koja čak nije ni zatrudnela, nosi u sebi jajne ćelije u koje su ugrađeni nizovi DNK svih njenih prethodnih polnih partnera. Od ranije se zna da geni partnera mogu da se utkaju u genetski sistem žene. Telegonija tvrdi da na potomstvo žene utiču svi njeni raniji polni partneri nezavisno da li sa njima ima poroda ili ne.

Kao primer za ovo navode se Ruskinje koje su imale avanture sa glumcima iz putujućih pozorišta. One su kasnije rađale decu koja nisu ličila na zdrave očeve bele puti, nego na te prolaznike. Užasavajuće, zar ne?

Urednik lista iz kojeg ovo prenosimo (ruski časopis „Priroda i život“) komentariše: „Ova informacija dozvala je u sećanje davnašnju diskusiju, koja se rasplamsala među lekarima. Govorili su o tome da su posle otvaranja Instintutatelegonija-4-325x205 Patrisa Lumumbe u Moskvi, učestale seksualne veze ruskih studentkinja sa crncima. One nisu imale nikakve posledice i devojke su ih brzo zaboravljale. Po završetku višeg obrazovanja devojke su raspoređivane na rad u najudaljenije krajeve naše nepregledne domovine, tamo se udavale za mesne bele muškarce i rađale im…crne bebe! Lekari koji nisu verovali ovim činjenicama, plameno su dokazivali svemoćnost marksističko-lenjinističkog pogleda na svet, po kojem su sve rase na zemlji jednake! A ovdje se crna rasa pokazivala jačom od bele. To je nemoguće! Vikali su oponenti.

Tek sada, kao što se vidi iz gornjeg teksta, postalo je jasno da stvar nije u fiziološkoj neravnopravnosti rasa, nego u istoj ovoj telegoniji, po čijim zakonitostima buduća deca prošlih partnerki nasleđuju ne samo spoljne osobine, već i unutrašnje karakteristike bivših ljubavnika…“ Jasno je, dakle, da veliko pridavanje značenja devojačkoj nevinosti, poštenju i vernosti, praktično u svim kulturama, nacijama i religijama (sa tek ponekim izuzetkom) ima čvrstu genetsku osnovu i naučno utemeljenje.“

Šta kažu teolozi i psihijatri?

Jedan ruski teolog kaže ovako: da svaki vanbračni i predbračni odnos ostavlja trag na čoveku. Nije moguće sjediniti se samo telom, a da na vas ne ostavi trajni utisak duša i duh te osobe. Telesnu vezu lako je raskinuti, ali ostaje duhovna veza, tako da ženi nije jasno zašto ne može da zavoli svog muža svom svojom dušom? Razlog je taj, što je njena duša već vezana za druge ljude, i ove veze je vuku i ne daju joj slobodu. Sada je jasno zašto ovakve situacije dovode do rascepa ličnosti i nastanka psihoza kod tinejdžera i adolescenata. Psihijatri tvrde da nam je 80 % mladog sveta na granici psihoza (teških duševnih bolesti sa lošim izgledima za izlečenjem). Savremena psihoterapija potvrđuje činjenicu da promiskuitet razara psihu: “Autodestruktivno svojstvo težnje za uživanjem, u osnovi je mnogih seksualnih neuroza“.

Kako je sve počelo?!

Sve je, otprilike, počelo sa “emancipacijom” žena sredinom prošlog veka. Cilj ovih pokreta i raznoraznih revolucijazena-muskarac2-v nije bio oslobađanje nego upravo obrnuto: zarobljavanje i “uništavanje” žena. Bilo je važno “izbaciti” ženu iz kuće,  odvojiti je od dece, zaposliti je i dati joj takvu ulogu da što više bude van kuće i ne bude identitet dat joj od Boga: majka i žena. Pri tome, žene su dobijale finansijsku nezavisnost,i na taj način, im bio podgrejan egoizam i nemotivisanost za brak i rađanje dece. Žena je danas veći rob nego ikada. Na poslu se od nje mnogo traži, ucenjivane su na razne načine, pa i time da ne mogu imati poroda ako žele karijeru.

Zvanična nauka ćuti o telegoniji, da ne bi osporila prethodne seksualne revolucije, koje zgrću ogroman novac. Naša deca propadaju ugledajući se na “bolesne” autoritete i njihove laži.

Izgleda da su nevinost i vernost, kako god to staromodno zvučalo, garant vašeg zdravlja duše i tela. Povratak Bogu i tradicionalnim vrednostima su jedini pravi put u budućnost.

Opasnosti današnjice

Ta moda stigla je i do nas: i ovde je postalo “in” menjati partnera, ostvariti vezu za jednu noć, biti otvoren za nova erotska iskustva. Da li su naše devojke zaista “polno emancipovane” ili se samo pretvaraju i umeju li da se izbore sa tolikim čulnim iskušenjima na pravi način.

Seksualna sloboda podrazumeva pre svega doživljaj mlade osobe da ima «dozvolu» za stupanje u seksualne odnose, mišljenje je psihologa Jasne Veljković. – Ta dozvola znači da je ona dostigla izvestan stepen zrelosti i da zato ima slobodu izbora seksualnog ponašanja, bez osećaja krivice. Menjanje partnera ili seks za jednu noć ne znače seksualnu slobodu, niti zrelost, već naprotiv, neslobodu. Promiskuitet mladih žena često kod njih stvara lažan i trenutan osećaj «moći» i «upravljanja» sopstvenim izborima. U stvari, on je pre nesvesni «vapaj» za smislom.

Šta žene i muškarci traže u promeni partnera?

Što se tiče žena to je želja za ljubavlju tj. mišljenje da ih partner voli za vreme seksa…ne možemo izuzeti ni one koje ne mogu da dožive orgazam pa često menjaju partnere u potrazi za istim. Kod muškaraca je malo drugačije…oni svoju samopotvrdu dobijaju kroz često menjanje partnerki što, nažalost, društvo u celini podržava… Promiskuitetna je ona osoba koja menja partnere, a na pitanje „zašto?“ Nema odgovor…

U videu koji sledi pogledajte naučne potvrde koje iznose ruski naučnici o telegoniji:

Ostavi komentar